24ωρη απεργία αύριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Θα ταλαιπωρηθούν αύριο όσοι Χαλκιδέοι επιλέξουν να πάνε για εργασία στην Αθήνα.

Απεργία αναμένεται αύριο καθώς οι εργαζόμενοι σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ και τρόλει θα μείνουν ακινητοποιημένα για 24 ώρες.

Η 24ωρη απεργία αύριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς επηρεάζει και τα τρένα που θα είναι ακινητοποιημένα συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού.

Στην απεργία στις 6 Απριλίου 2022, τα λεωφορεία θα κυκλοφορήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ καθώς για την έναρξη και τη λήξη της βάρδιας οι εργαζόμενοι σε αυτά έχουν εξαγγείλει στάσεις εργασίας.

Η 24ωρη απεργία αύριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς επηρεάζει και τα τρένα που θα είναι ακινητοποιημένα συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού.
Η 24ωρη απεργία αύριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς επηρεάζει και τα τρένα που θα είναι ακινητοποιημένα συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού. φωτογραφία: Charles Forerunner, unsplash

Η απεργία θα έχει επίσης δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας τα πλοία καθώς η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) αποφάσισε τη συμμετοχή της στην κηρυχθείσα 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Η απεργία αφορά όλες τις κατηγορίες πλοίων και είναι πανελλαδική.

Στην απεργία συμμετέχουν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Υπενθυμίζεται ότι, στην απεργία θα λάβει μέρος και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Τηλεπικοινωνιακών ΥΠΑ.

Τέλος απεργία θα κάνουν και οι εργαζόμενοι τις δημόσιες υπηρεσίες , τα δημόσια νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες, νομαρχίες, δήμοι και πολεοδομία.