Άλλαξε ρεύμα τώρα! με το πιο φθηνό τιμολόγιο της αγοράς

Μην μπαίνεις σε άσκοπες περιπέτειες ψάχνοντας δεξιά και αριστερά για τον καλύτερο πάροχο ρεύματος. Αυτός ο κυκεώνας τιμών και προσφορών μπορεί να σε οδηγήσει σε μονοπάτια δύσκολα που μπορεί να χαθείς. Είναι πολλά τα λάθη που κάνουν κάποιοι, όταν βιάζονται να κλείσουν γρήγορα μία οικονομική προσφορά, χωρίς να κοιτάξω τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα από πίσω κρύβονται κρυφές χρεώσεις. Εκεί που νομίζεις ότι έχεις κλείσει το πιο οικονομικό συμβόλαιο ρεύματος της αγοράς ξαφνικά βρίσκεσαι να πληρώνεις περισσότερα από ότι πριν. Αλλαγή στο ρεύμα δεν σημαίνει και φθηνό ρεύμα απαραίτητα. Αν θες να ρίξεις μία πρώτη ματιά και φθηνό τιμολόγιο ρεύματος μπες εδώ: https://fthinorevma.gr/

Η αλλαγή ρεύματος είναι μία όχι τόσο δύσκολη διαδικασία πλέον για τον απλό καταναλωτή που δεν γνωρίζει πολλά από ανάλυση αριθμών και δεδομένων. Πλέον υπάρχουν κάποιοι που ασχολούνται επαγγελματικά με την εύρεση φθηνού τιμολογίου, ερευνούν την αγορά εξονυχιστικά και παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε νέους και παλιούς καταναλωτές ρεύματος, που ψάχνουν ένα πιο ευνοϊκό συμβόλαιο ενέργειας και φυσικού αερίου. Σίγουρα λίγοι γνωρίζουν ότι μπορούν να πληρώσουν σε ένα νέο συμβόλαιο το ρεύμα και το φυσικό αέριο που έχουμε σπίτι ή στην επιχείρησή τους. Αν μπεις εδώ https://fthinorevma.gr/allagi-paroxou/ ,  θα δεις πολλά προνόμια που μπορείς να έχεις στην αλλαγή παρόχου ρεύματος. Πράγματα που δεν στα έχει επί κάνεις κι ούτε τα έχεις φανταστεί. Σε περίπτωση που καταναλώνεις πάρα πολύ ενέργεια εξαιτίας της επιχείρησης σου, μπορείς να πάρεις μία προσπαρμοσμένη προσφορά σύμφωνα με τη δική σου κατανάλωση. Όλες οι εταιρείες που ασχολούνται με την αλλαγή ρεύματος είναι πρόθυμες να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχει ο καταναλωτής. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί τους για οποιοδήποτε λόγο, προκειμένου να συλληφθεί όποια απορία έχεις, σχετικά με τις κρυφές χρεώσεις κι άλλα μελανά σημεία που μπορεί να  υπάρχουν σε ένα συμβόλαιο.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου, είναι ότι δεν πρέπει να εντυπωσιαστείς από τα ποσοστά εκπτώσεων που θα σου προσφέρουν; Θα πρέπει να αναλύσεις τις εκπτώσεις και για πόσο χρονικό διάστημα θα είναι ενεργές. Πολλοί πάροχοι ρεύματοςδίνουν τιμή στην κιλοβατώρα η οποία αλλάζει ανάλογα με την κλίμακα κατανάλωσης. Ένα νοικοκυριό που καταναλώνει λιγότερο από 800 κιλοβατώρες το μήνα προφανώς θα έχει μία σταθερή χρέωση. Αν όμως ξεπερνάτε τις 1.000 kwh εκεί τα πράγματα αλλάζουν και η τιμή αυξάνεται. Θα πρέπει λοιπόν στην προσφοράρεύματος που θα πάρετε, αυτά μέσα να αναφέρονται αναλυτικά και να μην είναι μόνο στα ψιλά γράμματα. Επίσης πολλές εταιρείες, σε περίπτωση που ο καταναλωτής δεν πληρώνει εγκαίρως και αφήνει προηγούμενο υπόλοιπο στο λογαριασμό, χρεώνεται με τόκο υπερημερίας. Αυτό θα το δείτε τον πρώτο μέρος λογαριασμού που είναι και η κατανάλωση του ρεύματος. Υπάρχουν κρυφές χρεώσεις όπως δέσμευση συμβολαίου για να μην μπορεί ο καταναλωτής να φύγει εύκολα. Αυτό επίσης πρέπει να το ζητήσετε κακός σε προσφορά.  

Προσπαθήστε μετά από όλα αυτά, να κάνετε τη σωστή σύγκριση και να δείτε το δικό σας οικονομικό όφελος μέσα από κάθε φορά που θα πάρετε. Αν πληρώνεται έγκαιρα στο λογαριασμό σας και έχετε συνδέσει τις πληρωμές με web banking,  εκεί μπορεί να έχετε μία έκπτωση στην κιλοβατώρα. Πολλές εταιρείες προσφέρουν επιβράβευσης έως και 50%. Αν υπάρχει εορταστική περίοδος, κυρίως τα Χριστούγεννα δέν είναι λίγες εταιρείες προσφέρουν κάποιο μεγάλο ποσοστό σε έκπτωση με τις νέες συνδρομές. Με την αλλαγή ρεύματος πολλοί πάροχοι, προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες που μπορεί να ενδιαφέρουν τους καταναλωτές. Κάποιες από αυτές είναι και ασφάλεια ζωής η ασφάλεια αυτοκινήτου όπως και διάφορες δωροκάρτες, που μπορεί κάποιος να εξαργυρώσει σε καταστήματα που συνεργάζονται με τους διάφορους παρόχους.