Αλιβέρι: Μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση στην περιοχή του Καράβου

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν λίγο σε επιχείρηση στην περιοχή του Αλιβερίου.

Επιχείρηση καίγεται ολοσχερώς κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στο Αλιβέρι κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε εργοστάσιο στο Αλιβέρι και δυστυχώς υπάρχουν πολλές υλικές ζημιές.

Επιχείρηση καίγεται ολοσχερώς κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Αλιβέρι. (πηγή φωτογραφίας: evima.gr)

Στο Αλιβέρι αυτή την ώρα βρίσκονται για την κατάσβεση πυροσβεστικά οχήματα που προσπαθούν να περιορίσουν τις φλόγες.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες ξέσπασε η φωτιά στο εργοστάσιο στο Αλιβέρι και ένα μεγάλο σύννεφο καπνού έχει σκεπάσει την ευρύτερη περιοχή.

Τι κάνουμε σε περίπτωση καπνού

Κατά τη διάρκεια μίας πυρκαγιάς, ο καπνός που παράγεται αποτελείται από πληθώρα αιωρούμενων σωματιδίων και οι επιπτώσεις στην υγεία είναι αρνητικές.

Στη περίπτωση συνθηκών που ευνοούν την έντονη έκθεση σε καπνό, συστήνεται, η απομάκρυνση από τη περιοχή, εφόσον είναι εφικτό, για όσο διάστημα το φαινόμενο παραμένει έντονο.

Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η απομάκρυνση από τη περιοχή, περιορίστε τις μετακινήσεις σας, παραμείνετε όσο το δυνατόν περισσότερο σε κλειστούς χώρους και διατηρείστε τον εσωτερικό αέρα όσο το δυνατόν περισσότερο δροσερό και καθαρό.

Διατηρείστε τα παράθυρα και τις πόρτες κλειστά, και χρησιμοποιείστε κλιματισμό ο οποίος να διαθέτει ανακύκλωση εσωτερικού αέρα και καλά συντηρημένα φίλτρα.