Αλιβέρι: Ένας κούκλος μπήκε μέσα στο γήπεδο και δεν έλεγε να φύγει [Φωτογραφία]

Γήπεδο
Γήπεδο

Ένας κούκλος που έκανε πολλούς να τον αγαπήσουν με τα καμώματα του στο Αλιβέρι.

Κατά την διάρκεια ενός ποδοσφαιρικού αγώνα χρόνια πριν το lockdown, βρήκε την ευκαιρία να μπει μέσα και δεν τον έβγαζε κανένας. Άρχισε να τρέχει με όση δύναμη είχε και δεν σταματούσε καθόλου όσο και αν του φώναζαν.

Έτρεχε με όση δύναμη είχε στο γήπεδο. Ήταν χαρούμενος κάτω από τα βλέμματα των αρκετών οπαδών που είχαν βρεθεί για να δουν την ομάδα τους από κοντά.

Δεν ήταν παίκτης αλλά είχε τα κότσια να μπει στο παιχνίδι κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικής αναμέτρησης και ευτυχώς αυτή η απίστευτη στιγμή αποτυπώθηκε στην φωτογραφία χάριν στον Αντώνιο Λάμπρου. Ένας σκύλος μπήκε απρόσκλητος στο γρασίδι και δεν έλεγε να φύγει από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο άσπρος κούκλος είχε πάθει πόρωση με την μπάλα και άρχισε να την ακολουθεί. Την κυνηγούσε και όταν την έπιανε ξαναγύριζε στο γκαζόν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συγκεκριμένη φωτογραφία με το σκυλάκο οπαδό έγινε αμέσως viral, μόλις δημοσιεύτηκε στα social media, προκαλώντας το γέλιο σε πολλούς χρήστες του Διαδικτύου και των social media.

Έτρεχε με όση δύναμη είχε στο γήπεδο. Ήταν χαρούμενος κάτω από τα βλέμματα των αρκετών οπαδών που είχαν βρεθεί για να δουν την ομάδα τους από κοντά.

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε τι εμφανίστηκε στον ουρανό της Χαλκίδας και ανησύχησε πολλούς [Φωτογραφία]

Πως θα γεμίσετε το σπίτι σας με εκατομμύρια λαμπάκια κάνοντας τον εντυπωσιακότερο στολισμό στην περιοχή σας με μόλις 25 λεπτά του ευρώ

Κάρυστος: Δείτε τι σπάνια πλάσματα εμφανίστηκαν κοντά στο ποτάμι! [Φωτογραφίες]

Δείτε όλα τα νέα από την Εύβοια, τη στιγμή που συμβαίνουν, με την ματιά του Γιώργου Κουτσελίνη στο Evianews.com