Τι θα κάνει ένα κόκκινο λεωφορείο στο Αλιβέρι;


Αλιβέρι: Έρχεται ένα διαφορετικό κόκκινο λεωφορείο

Ένα λεωφορείο διαφορετικό από όλα τα άλλα στο Αλιβέρι που το περιμένουν πως και πως οι κάτοικοι και θα κάνει την εμφάνιση του σε λίγες μέρες. Το χρώμα του θα είναι κόκκινο και θα ανεβάσει την ψυχολογία των κατοίκων. (Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το Αλιβέρι.)

Ένα λεωφορείο είναι έτοιμο να δώσει χαρά στο Αλιβέρι σε λίγες μέρες. Ένα λεωφορείο που θα βρεθεί σε λίγες μέρες στην περιοχή και έχει σκοπό όποιος μπαίνει, να φεύγει λίγα λεπτά αργότερα με την χαρά ζωγραφισμένη στα χείλη του.

Πολλοί το ονόμασαν ως λεωφορείο της χαράς που θα περιμένει τον κόσμο στην πλατεία του Αλιβερίου. Μαθαίνουμε πως το χρώμα του είναι κόκκινο και πως θα είναι διώροφο. Μάλιστα θα κάνει την εμφάνιση του το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου.

Ένα διώροφο κόκκινο λεωφορείο θα δώσει χαρά γιατί θα παίζει κεφάτη μοσυική και θα είναι φορτωμένο με καρναβαλιστές, γιγαντοστολές και Dj που από την ανοιχτή οροφή του λεωφορείου θα χορεύουν, θα παίζουν, θα χαιρετούν, θα μοιράζουν δωράκια και θα εμψυχώνουν μικρούς και μεγάλους καλώντας τους σε ένα ξεχωριστό πάρτι.

Ένα κινητό άρμα με πολύχρωμη διακόσμηση και κεφάτο πλήρωμα με ένα μοναδικό σκοπό να γεμίσει το Αλιβέρι με μουσική, χρώματα και θετική διάθεσης, προετοιμάζοντας τον κόσμο για το 4ο Καρναβάλι Αλιβερίου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές;

Πότε μπαίνει το επίδομα ενοικίου Μαρτίου;

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ο τυχερός στο Βαθύ Αυλίδας: Όταν λέμε «τη γλίτωσε παρά τρίχα», αυτό ακριβώς εννοούμε!

Χαλκίδα: Δείτε τι απίστευτο έκανε μια γυναίκα με ένα κράνος

Στροφή Τσεκούρα: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Χαλκίδας

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις