Άγιος Παΐσιος σειρά στο mega: Ποιοι είναι οι ηθοποιοί;

Ένας σύγχρονος Άγιος σε μια καταπληκτική σειρά στο mega.

Ο άγιος Παΐσιος είναι μια εμβληματική φυσιογνωμία που φώτισε με τον πνευματικό του λόγο πλήθος ανθρώπων.

Τι είναι τα Φάρασα;

Η ιστορία ξεκινά από τη γέννηση του Aγίου Παϊσίου στα Φάρασα της Καππαδοκίας. Μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης, η οικογένεια του μικρού Aρσενίου ξεριζώνεται και παίρνει τον δρόμο της προσφυγιάς για την Eλλάδα.

Η νέα ιστορική-βιογραφική σειρά «Άγιος Παΐσιος» ξεδιπλώνει την ιστορία της ζωής του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννηση του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει.

Άγιος Παΐσιος σειρά: Ποιοι οι ηθοποιοί;

Το σενάριο είναι του Γιώργου Τσιάκκα, σκηνοθεσία ο Στάμου Τσάμη και μεγάλο ονόματα να συμπεριλαμβάνονται στο καστ, η σειρά ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε τόπους όπου ο Άγιος Παΐσιος έζησε, όπως η Κόνιτσα και το Άγιον Όρος.

Άγιος Παΐσιος ταινία ηθοποιοί

Στη σειρά Άγιος Παΐσιος πρωταγωνιστούν οι: Νικήτας Τσακίρογλου, Σμαράγδα Σμυρναίου, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Χριστίνα Παυλίδου, Δημήτρης Ήμελλος, Δρόσος Σκώτης και Δέσποινα Γκάτζιου.

Στον ρόλο του Αγίου Παϊσίου εμφανίζεται ο Προκόπης Αγαθοκλέους, ενώ στον ρόλο του Γέροντα Κυρίλλου, ο Γιώργος Αρμένης. Στον ρόλο του βοσκού Θόδωρου βλέπουμε τον Γιάννη Στάνκογλου. Επίσης, στον ρόλο του Ηγούμενου Καλλίνικου ο Κώστας Αποστολάκης, στον ρόλο της κυρά-Γιώργαινας η Ρηνιώ Κυριαζή και στον ρόλο του Αρσενίου Εζνεπίδη, ο Παΐσιος Έξαρχος.