Αυτός είναι ο πιο τρομακτικός δρόμος στη Χαλκίδα

Αυτός ο δρόμος σίγουρα θα σε κάνει να φοβηθείς αρκετά στη Χαλκίδα μιας και τα περισσότερα ατυχήματα έχουν γίνει σε αυτή την περιοχή

Δεν είναι μόνο κακός αλλά και αρκετά επικίνδυνος δρόμος. Τον βλέπεις μια ευθεία, ωστόσο κρύβει κινδύνους μιας και πολλοί αναπτύσσουν ταχύτητα που αν δεν προσέξουν μπορεί να χάσουν τον έλεγχο του οχήματος. Οι οδηγοί ανά τον κόσμο παραπονιούνται για τα οδικά δίκτυα. Το ίδιο ισχύει και για τον παρακάτω δρόμο. Δεν υπάρχει χειρότερος και μάλιστα αυτό το λέμε και με αποδείξεις. Υπάρχει μία ταμπέλα που προειδοποιεί ότι κατά μήκος του οδοστρώματος γίνονται πολλά τροχαία ατυχήματα.

Για όσους ξέρουν από τη Χαλκίδα, ναι καλά καταλάβατε! Μιλάμε για την στροφή Τσεκούρα. Δυστυχώς είναι δεκάδες τα θανατηφόρα ατυχήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.

Το αιώνιο πρόβλημα και ο επικίνδυνος δρόμος

Οι κακοί δρόμοι είναι αυτό που ο καθένας μας έχει να αναθεματίζει σε καθημερινή βάση. Είναι το συνεχόμενο άγχος του. Τόσο η κίνηση στους δρόμους όσο και το κάκιστο οδόστρωμα είναι τα κύρια θέματα έντασης στην καθημερινότητα.

Στην χώρα μας αυτό το πρόβλημα παραμένει άλυτο και ίσως να παραμείνει εάν η πολιτεία δεν λάβει μέτρα. Πάντως την ίδια ώρα πληθαίνουν και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων οτι έχουν σταματήσει τα έργα. Μάλιστα όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, φύτρωσε πρασινάδα στην χάραξη του νέου οδικού άξονα.

επικίνδυνος δρόμος στη Χαλκίδα
Επικίνδυνος δρόμος στη Χαλκίδα

Τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα, όσο και στα επαρχιακά δίκτυα καθημερινά προκαλούνται ατυχήματα και εξαιτίας των οδηγών αλλά και εξαιτίας της κακής ποιότητας του οδοστρώματος.Για τους Χαλκιδέους είναι απλά ένα στοιχείο της καθημερινότητας το οποίο υπάρχει στις ζωές τους. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι στενός και γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος όταν βρέχει. ​Την επόμενη φορά που θα ξαναπεράσεις, να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα!

Ο πιο επικίνδυνος δρόμος στην Εύβοια (Φωτογραφίες)

Η ταμπέλα το γράφει. Προσοχή στα επόμενα 500 μέτρα. Συμβαίνουν θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα
Η ταμπέλα το γράφει. Προσοχή στα επόμενα 500 μέτρα. Συμβαίνουν θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα
Στην χώρα μας αυτό το πρόβλημα παραμένει άλυτο και ίσως να παραμείνει εάν η Πολιτεία δεν λάβει μέτρα.
Στην χώρα μας αυτό το πρόβλημα παραμένει άλυτο και ίσως να παραμείνει εάν η Πολιτεία δεν λάβει μέτρα.

Μιας και κάναμε αναφορά σε επικίνδυνους δρόμους, δείτε ένα βίντεο με ένα ρομακτικό οδικό δίκτυο στην Ινδία: