Θλίψη στο Αυλωνάρι για την απώλεια του Θανάση Κούτρα
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και οδύνης αποχαιρέτησε η τοπική κοινωνία του Αυλωναρίου και του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου τον Θανάση Κούτρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.
Ο εκλιπών υπήρξε μια ιδιαίτερα αγαπητή και σεβαστή προσωπικότητα στην περιοχή, ξεχωρίζοντας για τον πράο χαρακτήρα, την έμφυτη ευγένεια, την καλοσύνη και την ανιδιοτελή προσφορά του προς τον συνάνθρωπο σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.
Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αυλωναρίου. Πλήθος συγγενών, φίλων αλλά και απλών κατοίκων της περιοχής συγκεντρώθηκε για να του απευθύνει το τελευταίο αντίο και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία, αναγνωρίζοντας το θετικό αποτύπωμα που άφησε πίσω του.
Ιδιαίτερα φορτισμένο ήταν το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ενορίας του Αγίου Νικολάου, τον οποίο ο Θανάσης Κούτρας υπηρέτησε με αφοσίωση για πολλά χρόνια από τη θέση του επιτρόπου. Οι άνθρωποι του ναού τον περιέγραψαν ως τη ζεστή καλημέρα και το φιλόξενο χαμόγελο στην πόρτα της εκκλησίας, έναν άνθρωπο αυθεντικό και απλό, που με το χιούμορ, τα αστεία και τις ιστορίες του κατάφερνε πάντα να απαλύνει τις δυσκολίες των γύρω του και να φέρνει την κοινότητα πιο κοντά.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας, η απώλεια που βύθισε στο πένθος ολόκληρη την τοπική κοινωνία
Συναγερμός στο Αλιβέρι με τις τηλεφωνικές απάτες
ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε όχημα στην Εύβοια – Συναγερμός έξω από το Αλιβέρι
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.


