Σκηνές καταστροφής εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαΐου στην Κύμη, όταν άγνωστοι προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, προκαλώντας την έντονη αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας.
Το χρονικό των καταστροφών
Σύμφωνα με πληροφορίες, κινήθηκαν προς το κτίριο που στεγάζει το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) της περιοχής.
Αφού έσπασαν μια μαρμάρινη πλάκα από την είσοδο της υπηρεσίας, χρησιμοποίησαν τα θραύσματα ως «πολεμοφόδια» για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.
Από τη μανία των δραστών δεν γλίτωσαν:
– Το ΚΕΠ: Θρυμματίστηκαν τζάμια και προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη.
– Καταστράφηκαν φωτιστικά σώματα, βυθίζοντας σημεία του χώρου στο σκοτάδι.
– Παρακείμενη οικία: Οι νεαροί προκάλεσαν ζημιές και σε γειτονικό σπίτι, τρομοκρατώντας τους ενοίκους και τους περαστικούς.
Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι
Οι ζημιές έγιναν αντιληπτές νωρίς το πρωί, με τους υπαλλήλους του δήμου και τους κατοίκους να αντικρίζουν εικόνες διάλυσης.
«Είναι λυπηρό να καταστρέφονται υποδομές που εξυπηρετούν όλους τους πολίτες χωρίς κανένα λόγο», ανέφερε κάτοικος της περιοχής.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Ετοιμάζουν τον δρόμο για την πιο ωραία παραλία
Θλίψη σε χωριό της Εύβοιας για αγαπημένο τους συγχωριανό τους
Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


