Μόνο οι τροποποιητικές δηλώσεις covid έχουν ανοίξει.
Είναι ένα από τα ερωτήματα που κάνουν αρκετοί αναγνώστες μας. Να σας πούμε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη ημερομηνία για το πότε θα ανοίξουν οι τροποποιητικές δηλώσεις.
Πέρσι πάντως είχαν ανοίξει στις 26 Ιουνίου 2020. Διαθέσιμη στους φορολογουμένους ήταν η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την υποβολή των τροποποιητικών δηλώσεων του φόρου εισοδήματος των φυσικών προσώπων για το φορολογικό έτος 2019.
Όπως επισημαίνονταν αν ο φορολογούμενος υπέβαλλε τροποποιητική φορολογική δήλωση εντός της προθεσμίας υποβολής της αρχικής φορολογικής δήλωσης, τότε και η τροποποιητική φορολογική δήλωση επέχει θέση αρχικής δήλωσης και θεωρείτο ότι και οι δύο, αρχική και τροποποιητική, είχαν υποβληθεί εμπρόθεσμα. Εάν όμως το φυσικό πρόσωπο δεν υπέβαλλε εμπρόθεσμα την τροποποιητική (έως 29 Ιουλίου 2020) θα πλήρωνε το πρόστιμο των 100 ευρώ.
Ο Spider Man εμφανίστηκε στην Εύβοια!
Εύβοια: Το πανούργο κόλπο για να σε κλέψουν
Εύβοια: Ο δρόμος που κανείς δεν διασχίζει και υπάρχει λόγος!
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.