Τι θα φορέσετε στο πρώτο ραντεβού;

Πρώτο ραντεβού. Δυο λέξεις που κάνουν πολλές από εμάς να στραβοκαταπίνουμε. Το περιμένουμε πώς και πώς. Ανταλλάσσουμε διστακτικά, ντροπαλά μηνύματα με το «αίσθημα» και ανυπομονούμε να τον γνωρίσουμε από κοντά. Και όταν πια κανονίζεται αυτή η πολυπόθητη έξοδος, μας πιάνει πανικός. Προτιμάμε να ανέβουμε στην κορυφή ενός βουνού και να φωνάξουμε: «Δεν έχω τι να βάλω!»

Αλλά προσπαθήστε να μην είστε τόσο δραματικές. Το μόνο που χρειάζεται είναι ψυχραιμία και λίγη δημιουργικότητα για να φτιάξετε το τέλειο look.

Τι να φορέσετε στο πρώτο ραντεβού

  1. Το πιο προφανές

Τα γυναικεία φορέματα προσφέρουν μια προφανή και εύκολη λύση. Είναι εξαιρετική επιλογή για ένα πρώτο ραντεβού, ειδικά αν επιλέξετε ένα φόρεμα που είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας. Έτσι, όπου και αν πάτε, για καφέ ή για ποτό, θα είστε ντυμένες σωστά. Αν το ραντεβού σας είναι ακριβώς μετά τη δουλειά, και δεν θέλετε να εμφανιστείτε με σακάκι, μπορείτε να φορέσετε ένα φόρεμα – πουκάμισο σε στυλ που θα σας εξυπηρετήσει και για το γραφείο, αλλά και για ένα μαγαζί.

  1. Το σωστό χρώμα
ADVERTISING

Αν ο περίγυρός σας αναφωνεί ένα τεράστιο «Wow!» κάθε φορά που σας βλέπει να φοράτε ρούχα ενός συγκεκριμένου χρώματος, μάλλον αυτό είναι μια καλή ένδειξη ότι το συγκεκριμένο χρώμα σας ταιριάζει και σας αναδεικνύει. Επομένως, γιατί να μην το αξιοποιήσετε και στο ραντεβού σας;

  1. Κάτι πιο casual

Τα γυναικεία τζιν παντελόνια είναι καλοί μας φίλοι και σε αυτήν την περίπτωση θα σας εξυπηρετήσουν είτε για ένα πιο casual είτε για ένα λίγο πιο επίσημο look. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα τζιν με μια απλή κοντομάνικη μπλούζα και μπαλαρίνες, για να δώσετε την αίσθηση ότι δεν υπερπροσπαθήσατε κιόλας για να βρείτε το τέλειο outfit, αλλά και να είστε άνετες και χαλαρές. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να συνδυάσετε ένα ψηλόμεσο τζιν με μια πιο καλή μπλούζα ή ένα αεράτο πουκάμισο, να φορέσετε τις γόβες σας και τα κατάλληλα αξεσουάρ, και ξαφνικά το look σας θα έχει μετατραπεί σε κάτι πιο επίσημο.

Έξτρα συμβουλές

Το πιο σημαντικό είναι να αισθάνεστε άνετα με αυτά που έχετε διαλέξει, αλλά και να σας αναδεικνύουν. Αν έχετε τη δυνατότητα να γνωρίζετε από πριν πού θα γίνει το ραντεβού, τότε θα έχετε και περισσότερο χρόνο να σκεφτείτε τις επιλογές σας και να επιλέξετε το κατάλληλο outfit. Για παράδειγμα, αν μιλάμε για ένα ραντεβού για φαγητό, δεν θα ήταν καλή ιδέα να επιλέξετε ρούχα που σας σφίγγουν, καθώς δεν θα μπορέσετε να απολαύσετε το φαγητό σας.

ADVERTISING

Ακόμη, προσπαθήστε να επιλέξετε γυναικεία φορέματα που δεν είναι πολύ αποκαλυπτικά. Τουλάχιστον για την πρώτη σας γνωριμία με το «αίσθημα».

Να είστε ο εαυτός σας! Αν κάνετε τις επιλογές που σας εκφράζουν, η εσωτερική σας ομορφιά σίγουρα θα λάμψει.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Πάγωσε με το πλάσμα που είδε κοντά στην βάρκα του

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.