Το Επιμελητήριο Εύβοιας με επιστολή στην κυβέρνηση ζητάει στην αποζημίωση ειδικού σκοπού, να ενταχθούν και οι επιχειρήσεις Εστίασης.
Πιο συγκεκριμένα αναφέρει:
“Το αίτημα κατατίθεται αφενός μεν διότι ότι το Επιμελητήριο μας έχει τη βεβαιότητα πως από τη Νέα Δράση, για την παροχή κεφαλαίου κίνησης στις επιχειρήσεις Εστίασης, προϋπολογισμού 330 εκατομμυρίων ευρώ, θα απορριφθούν πολλές επιχειρήσεις, αφετέρου δε, διότι ότι οι επιχειρήσεις Εστίασης θα παραμείνουν και αυτές κλειστές, με την ίδια κρατική εντολή τον μήνα Απρίλιο.
Με τον τρόπο αυτό, το ορισμένο από το Υπουργείο όλο πλαίσιο, δηλαδή της κατανομής των πεπερασμένων δημοσιονομικών πόρων με βασική κατεύθυνση την κοινωνικά δίκαιη στήριξη των επιχειρήσεων θα γίνει πράξη. Σε άλλη περίπτωση θεωρούμε ότι το Μέτρο θα αποκλίνει της φιλοσοφίας του.”
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΕύβοια: Είδε κάτι μέσα στους θάμνους και έμεινε άφωνος όταν κατάλαβε τι ήταν!
Εύβοια: Η κρυμμένη παραλία που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν
Το χωριό στην Εύβοια με το παράξενο όνομα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.