Δείτε τι πρόκειται να γίνει σε 7 δρόμους στη Χαλκίδα

Πρόκειται για τους δρόμους της Χαλκίδας, Περικλέους Σταύρου, Αντωνίου, Νεοφύτου, Κριεζώτου, Γαζέπη, Παπαδημητρίου και Παπαναστασίου

Δείτε τι αλλαγή θα γίνει που θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην αγοραστική κίνηση. Όπως μάθαμε από τον δήμο, δημοπρατείται εντός του Ιουλίου 2022, το έργο του ανοικτού κέντρου εμπορίου, με μια μελέτη που επικαιροποιήθηκε.

Με αυτή την εργασία θα αναβαθμιστεί η λειτουργία του εμπορικού κέντρου της πόλης της Χαλκίδας. Το έργο αλλάζει την εικόνα βασικών δρόμων του κέντρου, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων και δίνοντας ώθηση στην ανάπτυξη της εμπορικής κίνησης και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας. Το συγκεκριμένο έργο, σε συνδυασμό με τη Δημοτική Αγορά Χαλκίδας και την πλατεία Εμπόρων σε πρώτη φάση και την ανάπλαση των οδών Βενιζέλου και Αρεθούσης σε δεύτερη φάση, θα δημιουργήσουν μια ευρύτερη περιοχή όπου γίνεται πιο μεγάλο το εμπορικό κέντρο της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.

Δείτε τι αλλαγή θα γίνει που θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην αγοραστική κίνηση.
Δείτε τι αλλαγή θα γίνει που θα φέρει θετικά αποτελέσματα στην αγοραστική κίνηση.

Για την ιστορία του έργου να σας πουμε ότι εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων, το πρακτικό δημόσιας κλήρωσης ανάδειξης μελών της επιτροπής διαγωνισμού του υποέργου 2 με τίτλο: «Αναβάθμιση οδών και πεζοδρομίων Χαλκίδας» του έργου με τίτλο: «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall) Χαλκίδας» και δημοπρατείται εντός του Ιουλίου 2022.

Σημειώνεται ότι το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και είναι έργο ανάπλασης οδών και πεζοδρομίων του ευρύτερου εμπορικού κέντρου της Χαλκίδας.