Τα 4 Καλύτερα Πασχαλινά Δώρα για το Βαφτιστήρι σου

Είσαι νονός/α και δεν ξέρεις τι δώρο να πάρεις φέτος το Πάσχα στο βαφτιστήρι σου; Μην σκας, σου έχουμε την λύση. Το να είσαι νονός μπορεί να σου προκαλέσει άγχος την περίοδο του Πάσχα αλλά με καλή έρευνα μπορείς να κάνεις την σωστή επιλογή που θα ενθουσιάσει το βαφτιστήρι σου. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για πασχαλινο δώρο και εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε 4 επιλογές με παιχνίδια που δεν θα ξεχαστούν εύκολα.

Κουζίνες & Ξύλινες Κατασκευές

Σε ποιο παιδί δεν αρέσουν οι μεγάλες κατασκευές με τις οποίες μπορεί να παίξει και να υποδυθεί την μαμά του και τον μπαμπά του; Για αυτό τον λόγο οι κουζίνες ή διάφορες ξύλινες κατασκευές είναι η καλύτερη επιλογή για το φετινό σας δώρο. Ειδικότερα μία κουζίνα μπορεί να κρατήσει το παιδί απασχολημένο για πάρα πολύ ώρα, ενώ μπορεί να το βοηθήσει να ξεδιπλώσει την φαντασία του δημιουργώντας ποικιλία σεναρίων και διαφορετικών τρόπων να παίξει με αυτή. Άλλες μεγάλες κατασκευές είναι ξύλινες τσουλήθρες, πάγκοι εργασίας και κουκλοθέατρα. Online μπορείς να βρεις πολλές επιλογές και να τα παραγγείλεις εύκολα και γρήγορα. 

Παιχνίδια Δεξιοτήτων 

Τα παιδιά εννοείται πως δεν ζητούν παιχνίδια που θα τονώσουν τις δεξιότητες τους όμως τα στατιστικά έχουν δείξει πως τέτοια παιχνίδια κρατούν το ενδιαφέρον τους για πολλές ώρες και μπορούν να τα βοηθήσουν να εξελίξουν ορισμένες δεξιότητες με την πάροδο του χρόνου. Εκτός από αυτά είναι η αγαπημένη επιλογή και για από τους γονείς μιας και απασχολώντας τα μικρά μέλη της οικογένειας τους δίνουν την ευκαιρία να διευθετήσουν τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Στο κατάστημα παιχνιδιών Mr Wolf Toys μπορείς να βρεις παιχνίδια δεξιοτήτων για όλες τις ηλικίες και να τα παραγγείλεις, παραλαμβάνοντας ακόμη και σε 48 ώρες.

Μουσικά Όργανα

Τα μουσικά όργανα είναι μία ασφαλής επιλογή για εσένα που δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να ενθουσιάσει το βαφτιστήρι σου. Σε όλα τα παιδιά αρέσουν οι ήχοι των μουσικών οργάνων, και όταν μάλιστα είναι εκείνα που τους προκαλούν το παιχνίδι είναι αξέχαστο. Επιλέξτε κιθάρες, τύμπανα, μαράκες, ξυλόφωνα ή ντέφι και αφήστε τα παιδιά να συνθέσουν την δική τους μελωδία.

Πασχαλινή Λαμπάδα

Εκτός από όλα τα παραπάνω εννοείται πως το must δώρο του Πάσχα είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Υπάρχουν πολλές επιλογές στην αγορά που περιλαμβάνουν παιχνίδια, αποσπώμενα διακοσμητικά, αξεσουάρ και όμορφο στολισμό. Ανάλογα με τις προτιμήσεις του παιδιού επιλέξτε εκείνη που νομίζετε πως ταιριάζει περισσότερο στις επιθυμίες του. 

Καλές αγορές και Καλό Πάσχα!