4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια που θα πάθετε πλάκα

Έτσι κάλυπταν τις λακκούβες στην Ερέτρια – Όλο το internet γελά με αυτό το γήπεδο – Κάλυψαν τρύπα στο οδόστρωμα με… φορητό ψυγειάκι – Ένας δρόμος για πολλά γέλια

Ερέτρια: Έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν στον δρόμο
4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια – Θα πάθετε πλάκα

4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια που θα πάθετε πλάκα αν τις δείτε και εσείς. 4 απίστευτες πατέντες στην περιοχή της Ερετριας, στο Πευκί, στη Χαλκίδα, και στην Αμφιθέα. 4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια, που πραγματικά αν τις δείτε δεν θα σας μείνει άντερο από τα γέλια.

Όλο το internet γελά με αυτές τις 4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια που θυμίζει παλιές εποχές όταν δεν υπήρχε η τεχνολογία και όλα γίνονταν όπως και όπως.

4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια: Έτσι κάλυπταν τις λακκούβες στην Ερέτρια

Η φωτογραφία έγινε viral στα social media με τους οδηγούς να παθαίνουν πλάκα με αυτό που εμφανίστηκε πάνω στον δρόμο στην περιοχή της Ερέτριας. Δυστυχώς έτσι κάλυψαν την λακκούβα στην Ερέτρια.

Είναι από τα νέα της Εύβοιας που κάναμε μια ευχή να μην είχαμε άσχημη εξέλιξη. Δεν το βλέπουμε συχνά αλλά σίγουρα όταν το παρατηρούμε μας κάνει απίστευτη εντύπωση και συνάμα η απορία ζωγραφίζεται στο πρόσωπα μας.

Η παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε, σίγουρα θα σας προξενήσει μεγάλη εντύπωση. Ήταν για αρκετές μέρες σε δρόμο στην περιοχή της Ερέτριας.

Είναι μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο πράσινο όπου όσοι την γνωρίζουν δεν την αλλάζουν σε περίπτωση που έρχονται από την Νότια Εύβοια και θέλουν να βγουν στα Ψαχνά η την Νέα Αρτάκη.

Στην παρακάτω φωτογραφία θα δείτε ένα κολωνάκι που φύτρωσε στην μέση του δρόμου.

Οι οδηγοί που περνούσαν από το δρόμο, έρχονταν καθημερινά αντιμέτωποι με αυτό το ιδιαίτερο, τρελό και συνάμα επικίνδυνο για τους ίδιους θέαμα που φύτρωσε μπροστά τους!

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία ο δρόμος υποχώρησε και στο σημείο και δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα. Τώρα γιατί μπήκε το κολωνάκι στην μέση του δρόμου, πολλοί μας είπαν ότι τοποθετήθηκε για να… βλέπουν οι οδηγοί και να κόβουν ταχύτητα.

Μπορεί η φωτογραφία να είναι για γέλια αλλά οι οδηγοί έπρεπε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο σημείο, αφού και δεν υπήρχε φωτισμός το βράδυ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Έτσι κάλυπταν τις λακκούβες στην Ερέτρια
Έτσι κάλυπταν τις λακκούβες στην Ερέτρια

Το θετικό είναι ότι μετά από την δημοσιοποίηση στο evianews του Γιώργου Κουτσελίνη, ο δρόμος αποκαταστάθηκε και δεν υπάρχει αυτή η εικόνα που θυμίζει τριτοκοσμικές καταστάσεις.

4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια: Όλο το internet γελά με αυτό το γήπεδο

Όλο το internet γελούσε με αυτό το γήπεδο στην Εύβοια που είναι απίστευτο.

Μάλιστα θα δείτε την αεροφωτογραφία και θα πάθετε πλάκα και εσείς με αυτό το απίστευτο γήπεδο.

Όταν ακούμε την λέξη γήπεδο, στο μυαλό μας ζωγραφίζεται ένα καταπράσινο ορθογώνιο με δύο τέρματα και διαγραμμίσεις.

Στην Εύβοια, βρήκαμε ένα απίστευτο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ένα σχήμα ορθογώνιο με γκαζόν και κερκίδες προκειμένου να διεξάγεται το αγαπημένο άθλημα πολλών Ελλήνων.

Και όμως υπάρχει ένα γήπεδο που είναι για γέλια στην Εύβοια μιας και το άφησαν στην τύχη του.

Το γέλιο συχνά δείχνει την ωραία πλευρά της ζωής και υιοθετείται όχι μόνο από τους ανθρώπους αλλά και τα ζώα όπως θα δείτε και στο βίντεο:

Το γέλιο στις περισσότερες περιπτώσεις δείχνει την ωραία πλευρά της ζωής. Υπάρχει και το γέλιο όμως που αρμόζει για τα κακώς κείμενα της καθημερινότητας όπως θα δείτε παρακάτω.

Θα δείτε την παρακάτω φωτογραφία και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Μόνο και μόνο μια εικόνα είναι ίση με χίλιες λέξεις.

Μόνο και μόνο μια εικόνα δείχνει την κατάσταση και δεν χρειάζονται πολλές περιγραφές.

4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια: Όλο το internet κλαίει από τα γέλια με αυτό το υποτιθέμενο γήπεδο

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια αν θα δείτε ένα γήπεδο για γέλια στην Αμφιθέα που ανήκει στις 4 απίστευτες πατέντες της Εύβοιας.

Η Αμφιθέα είναι ένα πεδινό χωριό που βρίσκεται σχετικά κοντά στη Χαλκίδα και ανήκει στον Δήμο Διρφύων – Μεσσαπίων.

Ένα καλοδιατηρημένο χωριό που δεσπόζει χτισμένο σε μια πεδιάδα. Το ίδιο όμως δεν συμβαίνει με το γήπεδο που δυστυχώς ήταν για γέλια.

Όλο το internet γελά με αυτό το γήπεδο
Όλο το internet γελά με αυτό το γήπεδο

Παρατηρώντας κανείς την παραπάνω φωτογραφία, νομίζει ότι πρόκειται για ένα αγρόκτημα μέσα επιβλητικό πράσινο της περιοχής.

Και όμως αν δείτε καλύτερα την φωτογραφία, θα διαπιστώσετε πως δεν είναι αγρόκτημα αλλά γήπεδο ποδοσφαίρου.

Από ότι φαίνεται μόνο τα δύο τέρματα μαρτυρούσαν την χρήση του. Το γκαζόν μπορεί να ήταν ανύπαρκτο αλλά από ότι φαίνεται είχαν φυτρώσει μικρά δεντράκια.

Κάτι είναι και αυτό θα πείτε βλέποντας το πράσινο στον περιβάλλοντα χώρο.

Με το πέρασμα του χρόνου εξαφανίστηκαν και οι διαγραμμίσεις που σημαίνει ότι μεταβίας μπορεί κάποιος να παίξει ποδόσφαιρο στο χωριό.

Για το αν το συμμόρφωσαν δεν το γνωρίζουμε, το θέμα είναι ότι ανήκει και αυτό στις 4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια.

4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια: Κάλυψαν τρύπα στο οδόστρωμα με… φορητό ψυγειάκι

4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια όπου θα δείτε με τι κάλυψαν τρύπα στο οδόστρωμα.

Η εφευρετικότητα φαίνεται πως είναι «ταυτόσημη» με την Εύβοια με παράδοξους τρόπους να επιλέγονται προκειμένου κυριολεκτικά και μεταφορικά να μπαλωθούν τρύπες. Μία απίστευτη πατέντα στις 4 καλύτερες στην Εύβοια.

Κάλυψαν τρύπα στο οδόστρωμα με… φορητό ψυγειάκι

Χαρακτηριστικά είναι τα στιγμιότυπα από το Πευκί που δημοσίευσε το Ιστιαία News, μεγάλη λακούβα στον δρόμο καλύφθηκε «όπως- όπως» με ένα… φορητό ψυγείο που τοποθετήθηκε στο σημείο.

4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια: Ένας δρόμος για πολλά γέλια στη Χαλκίδα

Η φωτογραφία έγινε viral στα social media με τους οδηγούς να παθαίνουν πλάκα με αυτό που εμφανίστηκε πάνω σε δρόμο στη Χαλκίδα.

Θα πάθετε πλάκα και εσείς αν δείτε προσεκτικά την παρακάτω φωτογραφία που ήταν εν έτη 2023 και μάλιστα σε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, στη Χαλκίδα.

Δεν το βλέπουμε συχνά αλλά σίγουρα όταν το παρατηρούμε μας κάνει απίστευτη εντύπωση και συνάμα η απορία ζωγραφίζεται στο πρόσωπα μας.

Η παρακάτω φωτογραφία που θα δείτε, σίγουρα θα σας προξενήσει μεγάλη εντύπωση. Ήταν για λίγες μέρες σε δρόμο στη Χαλκίδα και πιο συγκεκριμένα στην προέκταση του δρόμου Μονής Ερίων κοντά στο νέο κτίριο της μητρόπολης.

Οι οδηγοί που περνούσαν από το δρόμο, ήρθαν αντιμέτωποι με αυτό το ιδιαίτερο, τρελό και συνάμα επικίνδυνο για τους ίδιους θέαμα! Όπως βλέπετε στη φωτογραφία το ένα τμήμα του δρόμου είχε υποχωρήσει και στο σημείο είχε δημιουργηθεί μια μεγάλη τρύπα. Μάλιστα μπήκε και αφρολέξ στηριζόμενο σε πέντε τούβλα στην μέση του δρόμου για να… βλέπουν οι οδηγοί και να κόβουν ταχύτητα.

4 πρωτοτυπίες στην Εύβοια
4 απίστευτες πατέντες στην Εύβοια

Για την ιστορία της υπόθεσης να σας πούμε, ότι λίγες ώρες αργότερα, έβαλαν κορδέλες στο σημείο για να αποφευχθούν τα ατυχήματα μιας και δεν υπήρχε φωτισμός το βράδυ, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Αργότερα αποκατέστησαν την εικόνα που βλέπετε.