30χρονος δίνει μάχη με τον κορονοϊό στη Χαλκίδα

Ένα 30χρονο παλικάρι είναι διασωληνωμένο στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και δίνει μάχη με τον κορονοϊό

Μπορεί σήμερα Δευτέρα 11 Ιανουαρίου τα κρούσματα να μειώθηκαν στα μισά, αλλά ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και κοιτά όλες τις ηλικίες.

Στην Μονάδα εντατική θεραπείας του νοσοκομείου Χαλκίδας νοσηλεύεται το άτυχο παλικάρι. Στην ίδια πτέρυγα βρίσκεται επίσης και μία ηλικιωμένη γυναίκα. Και οι δύο ασθενείς έχουν έντονα συμπτώματα.

Το κακό είναι ότι τις τελευταίες μέρες καταφθάνουν ειδήσεις στα δημοσιογραφικά γραφεία που μιλούν για νέους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί από κορονοϊό. Η πιο συχνή ηλικία που ακούμε είναι από 23 μέχρι 35 ετών.

Οικογένεια στην Εύβοια μολύνθηκε από τον ιό

Τέσσερα μέλη μιας οικογένειας στην Εύβοια προσβλήθηκαν από κορονοϊό.

Βρέθηκαν θετικοί ο πατέρας και τα τρία παιδιά του με την σύζυγο μέχρι αυτή την ώρα να είναι καλά και να μην έχει κολλήσει.

Που θα γίνουν rapid tests στην Εύβοια;

Αύριο Τρίτη θα γίνουν rapid tests στα χωριά Τριάδα και Άγιος Αθανάσιος. Επίσης δωρεάν rapid tests σε όσους πολίτες επιθυμούν μέσα από τα οχήματά τους θα γίνουν στη Χαλκίδα.

Ποιο κωδικό στέλνω για τα rapid tests;

Οι πολίτες που θα προσέρχονται με το όχημά τους θα πρέπει να τηρούν τα παρακάτω:

  1. Να έχουν έντυπο “Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση μετακίνησης” με σημειωμένη την ένδειξη Β1 (Μετάβαση για τεστ κορονοϊού) ή να έχουν αποστείλει SMS για την μετακίνηση, με ένδειξη “1 κενό Ονοματεπώνυμο κενό Διεύθυνση Κατοικίας”
  2. Να επιδεικνύουν Ταυτότητα ή Διαβατήριο
  3. Να δηλώσουν τηλέφωνο επικοινωνίας