2 άτομα έχασαν την ζωή τους σε παραλίες της Εύβοιας

Δύο άτομα έχασαν την ζωή τους σε παραλίες της Εύβοια

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες την Τρίτη 19 Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Λουτρών Αιδηψού ένας 85χρονος.

Με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Θάνατοι σε παραλίες της Εύβοιας
Θάνατοι σε παραλίες της Εύβοιας

Την ίδια μέρα χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας “ΛΙΑΝΝΗ ΑΜΜΟΣ” Πετριών ένας 52χρονος.

Μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Αλιβερίου Εύβοιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κύμης .


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Η παραλία με τα «κουφέτα» στην Εύβοια που δεν μοιάζει με καμία άλλη

Ώρες αγωνίας για 35χρονο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κύμης

Ξεκινούν έλεγχοι και πρόστιμα στην Εύβοια: Ποιους αφορά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ