Εύβοια διακοπές: Οι 2 εξωτικές παραλίες που πρέπει να πας

μπάνιο στην παραλία

Όταν ακούς την λέξη Εύβοια, έρχονται στο μυαλό σου οι διακοπές. Που να πάω διακοπές στην Εύβοια; Υπάρχουν πολλά μέρη στην Εύβοια για διακοπές . Ένα 3ήμερο στην Εύβοια δεν σου φτάνει αλλά σίγουρα έχεις χρόνο για να βρεις τις εξωτικές της παραλίες.

2 εξωτικές παραλίες στην Εύβοια που πραγματικά εκεί θα βρεις την γαλήνη και την ηρεμία. 2 εξωτικές παραλίες που αξίζει να επισκεφθείτε και είμαστε σίγουροι ότι θα σας μείνει αξέχαστη αυτή η εμπειρία.

Σήμερα θα σε ταξιδέψουμε σε 2 παραλίες της Εύβοιας που πραγματικά είναι τα διαμάντια του νομού και σίγουρα θα ξετρελαθείτε αν δείτε την παραλία Τσίλαρος και την παραλία Θαψά.

2 παραλίες της Εύβοιας που είναι δίπλα – δίπλα και λίγα χιλιόμετρα τις χωρίζει μεταξύ τους.

Σου προτείνουμε να μην πας σε μία μέρα και στις 2 αυτές εξωτικές παραλίες. Χρειάζεται να αφιερώσετε σίγουρα μια ολοήμερη εκδρομή.

Θαψά: Μία από τις 2 εξωτικές παραλίες της Εύβοιας

Αν ανοίξεις τα μάτια σου, σίγουρα θα νομίσεις ότι έχεις ξυπνήσει στον παράδεισο.

Θαψά: Μία από τις 2 εξωτικές παραλίες

Μάλιστα βρήκαμε και μία φωτογραφία που είναι επική.

Ένα παραμυθένιο τοπίο που ναι, θα το βρεις στην Εύβοια. Μία παραμυθένια φωτογραφία γεμάτη από αναμνήσεις που ξεχύνονται σαν τις αναθυμιάσεις.

Το ιδιαίτερο της συγκεκριμένης περιοχής είναι το γεγονός πως η πλαγιά του βουνού τελειώνει ακριβώς δίπλα στην θάλασσα και στο Αιγαίο πέλαγος.

Εξωτικές παραλίες Εύβοιας: Πως θα πάμε στα Θαψά;

Για να φτάσει κανείς στο σημείο, ξεκινώντας από Χαλκίδα κατευθυνθείτε προς Κύμη. Παραμείνετε στο δρόμο Κύμης-Μετοχίου μέχρι να δείτε στα δεξιά να ξεκινάει χωματόδρομος για την παραλία Τσίλαρο. Μετά το Τσίλαρο είναι τα Θαψά.

Η παραλία Θαψά έχει την άγρια ομορφιά που απλώνεται στο Αιγαίο.

Οι παραλίες της Εύβοιας έχουν γίνει συνώνυμο της ξενοιασιάς και της απόλαυσης.

Και οι δύο παραλίες της Εύβοιας συνδυάζουν το υπέροχο ευβοϊκό τοπίο, και την καταγάλανη θάλασσα. Με τους σμιλεμένους από τη θάλασσα παράδοξους σχηματισμούς των βράχων, μαγνητίζουν τις αισθήσεις.

Αυτές οι παραλίες της Εύβοιας είναι ένα απίστευτο φυσικό έργο τέχνης.

Τσίλαρος: Μία από τις 2 εξωτικές παραλίες της Εύβοιας

Η παραλία Τσίλαρος είναι ένας κρυμμένος παράδεισος και αγαπημένος προορισμός για άτομα κάθε ηλικίας.

Στον Τσίλαρο, πας και με παρέα ως έφηβος, πας και για ρομαντικές διακοπές με το ταίρι σου αλλά σίγουρα πας και με την οικογένεια. Με λίγα λόγια, είναι για όλες τις ηλικίες.

Έχουμε ξεχάσει να ξεκουραζόμαστε ακόμα και στις διακοπές. Και όμως η ξεκούραση είναι αυτό που πρέπει να υιοθετήσουμε μιας και θα μας κάνει να γεμίσουμε από ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε τον χειμώνα που θα έρθει.Φέτος όμως το έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.

Θα πάθετε πλάκα με τα νερά που είναι ζεστά ακόμα και το Φθινόπωρο.

Με άλλα λόγια ξέρεις ότι είναι το καλύτερο restart του εγκεφάλου σου. Ξέρεις όμως ότι η παραλία βοηθάει το μυαλό και την πνευματική σου υγεία;

Δεκάδες έρευνες υποστηρίζουν ότι η παραλία αποτελεί το νούμερο ένα προορισμό που σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να αδειάσεις το μυαλό σου. Δεκάδες έρευνες που έχουν γίνει, υποστηρίζουν ότι τα άτομα που ζουν κοντά στην θάλασσα, έχουν καλύτερη υγεία και ευεξία.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι συμβαίνει με τις ξαπλώστρες στις Αλυκές;

Εύβοια: Έπαθε πλάκα με αυτό που είδε στον δρόμο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.