2 απίστευτα κουτσομπολιά στην Εύβοια που άφησαν εποχή!

Όλα τα νέα από την Εύβοια

2 απίστευτα κουτσομπολιά που πραγματικά όταν αποκαλύφθηκαν έκαναν τους πάντες να απορήσουν μιας και ήταν απίστευτα. 2 πιπεράτα κουτσομπολιά στην Εύβοια που συζητήθηκαν πολύ.

Είναι από τα κουτσομπολιά που συζητήθηκαν όσο τίποτε άλλο τα τελευταία χρόνια.

Το πρώτο κουτσομπολιό έχει να κάνει με τον παράνομο δεσμό δύο παντρεμένων εραστών από την Εύβοια που δεν είχε την κατάληξη που θα ήθελαν αφού, όχι μόνο έγιναν το πρώτο θέμα συζήτησης στην πόλη τους, αλλά πήραν και… μετάθεση προκειμένου να μείνει ο ένας μακριά από τον άλλον. Το κουτσομπολιό έγινε γνωστό αρχές 2013.

Οι δύο εραστές δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το πάθος τους και επιδόθηκαν σε ερωτικές περιπτύξεις μέσα σε αυτοκίνητο, σε πάρκινγκ μάλιστα μεγάλης εταιρείας.

Το «καυτό» νέο έφτασε γρήγορα στα αυτιά των ανωτέρων τους με αποτέλεσμα ένας από τους δύο να πάρει μετάθεση σε άλλη πόλη προκειμένου να μην δοθεί περισσότερη έκταση στο περιστατικό.

Όπως έγινε γνωστό, ο έρωτας τους ξεκίνησε όταν ο άνδρας πήγε στο γραφείο της γυναίκας για μία άδεια και την ερωτεύτηκε.

Ένα χρόνο νωρίτερο το 2012, άλλο ένα κουτσομπολιό έρχεται να ταράξει τα νερά σε χωριό της Εύβοιας.

Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης μεταξύ δύο ανδρών σε χωριό. Και οι δύο παντρεμένοι και πολύ γνωστοί στην τοπική κοινωνία.

Ο κρυφός τους έρωτας κράτησε αρκετούς μήνες. Συνήθως έδιναν ραντεβού σε απόμερα μέρη και πάντα ήταν αρκετά διακριτικοί. Μέχρι που το “κακό” δεν άργησε να γίνει.

Η γυναίκα του ενός έμελλε να ανακαλύψει την απιστία του συζύγου της και μάλιστα εντελώς τυχαία. Ήταν βραδάκι όταν επέστρεφε από την δουλειά από τον παραλιακό δρόμο. Ξαφνικά είδε το πολυτελές αμάξι του συζύγου της σταθμευμένο στην παραλία.

Πλησίασε και… τα είδε όλα! Προχώρησε και την εικόνα που είδε δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ. Τον άντρα της, μαζί με τον φίλο του στην παραλία!

Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει με τους δύο άντρες να προσπαθούν να την ηρεμήσουν.

2 απίστευτα κουτσομπολιά που άφησαν εποχή και σχολιάστηκαν όσο τίποτα άλλο εκείνη την περίοδο.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Σε απόγνωση γονείς στην Εύβοια: Δείτε τι συνέβη σε σχολείο

Εύβοια: Όσοι το έζησαν δεν μπορούσαν να κρατηθούν από τα γέλια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.