Αυτό τρομάζει όσους έχουν καταστήματα στη Χαλκίδα!

χαλκιδα,τρομαζει, καταστηματα

Θέλει ηρωισμό για να έχει κάποιος κατάστημα στη Χαλκίδα με τους καιρούς να δυσκολεύουν.

Από την μία υπάρχει η αναδουλειά, η φορολόγηση και κάτι άλλο που ταλαιπωρεί και συνάμα τρομάζει, όσους έχουν καταστήματα στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Δύσκολοι καιροί για ελεύθερους επαγγελματίες που έχουν τα καταστήματα τους.

Από την μία έχουν να αντιμετωπίσουν την οικονομική και ενεργειακή κρίση και από την άλλη, το φαινόμενο των κλοπών που τους ταλαιπωρεί κάθε τόσο στη Χαλκίδα.

Αυξημένα σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα, είναι τα κρούσματα κλοπών σε επιχειρήσεις της Χαλκίδας.

Είναι κάτι που τρομάζει τους ελεύθερους επαγγελματίες που θα πρέπει να βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη κάθε φορά που γίνεται κλοπή στο κατάστημα τους.

Πάντως για πολλούς επαγγελματίες μεταξύ σοβαρού και αστείου, ταιριάζει και η παρακάτω ατάκα που θα δείτε στο βίντεο.

Η αστυνομία από την μεριά της κάνει ότι μπορεί με αυξημένες περιπολίες ενώ κατά μεγάλο ποσοστό φθάνει στην σύλληψη των δραστών.

Το θέμα όμως είναι ότι η ζημιά γίνεται όπως και η κλοπή, την οποία καλείται να αποπληρώσει ο επιχειρηματίας που έχει το κατάστημα.

Πολλές φορές, η λεία από τα καταστήματα μπορεί να είναι και μικρότερη από την ζημιά που κάνουν οι δράστες για να εισέλθουν στον χώρο της επιχείρησης.

Άλλες φορές επιλέγουν να κάνουν κλοπές όταν είναι ανοιχτά τα καταστήματα και άλλες φορές όταν έχουν κλείσει. Όπως συνέβη στην προκείμενη περίπτωση.

Την Κυριακή 23.04.2023, μεσημβρινές ώρες, μπήκε σε κατάστημα μίνι μάρκετ της περιοχής Χαλκίδας και έκλεψε χρηματικό ποσό από την ταμειακή του μηχανή.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να τον συλλάβουν λίγες ώρες αργότερα.