Χαλκίδα: Αυτές τις εικόνες που είδαν έξω από τα σπίτια τους δεν θα ξεχάσουν ποτέ

χαλκιδα, εικονεσ, σπιτια, ξεχασουν

Είναι από τις εικόνες που δύσκολα βλέπετε σε μεγάλες πόλεις όπως είναι και η Χαλκίδα. Ξαφνικά άνοιξαν το παράθυρο και με το θέαμα που είδαν νόμιζαν ότι ζουν σε ένα δάσος με το καρουζέλ εικόνων να περνά από μπροστά τους.

Οι κάτοικοι πάντως μας λένε πως αυτό είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Βέβαια θα πρέπει να τονιστεί πως οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης δεν είναι επικίνδυνοι εφόσον δεν τους πειράξετε και τους αφήσετε να περάσουν, δεν θα σας κάνουν κακό.

Όσοι πάντως είδαν αυτό το θέαμα έξω από τα παράθυρα τους στη Χαλκίδα, δύσκολα θα ξεχάσουν αυτές τις εικόνες.

Στην φωτογραφία θα δείτε έναν από τους πρωταγωνιστές που έτρεχε να κρυφτεί.

Τα αγριογούρουνα έκαναν και την εμφάνιση τους στη Χαλκίδα και όχι μόνο. Η φωτογραφία είναι από παραθαλάσσιο σημείο της πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αγριογούρουνα δεν έχουν περιορισμό για το που θα εμφανιστούν. Ακόμα και σε μεγαλύτερες πόλεις έχουν κάνει την περατζάδα τους όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Συχνά πυκνά είναι και τα παράπονα από αγρότες της Βόρειας Εύβοιας για τεράστιες ζημιές στις καλλιέργειές τους είτε πρόκειται για ετήσιες καλλιέργειες είτε πρόκειται για δέντρα.

Τέλος, νυχτερινός εφιάλτης έχουν γίνει για την Εύβοια και για τη Χαλκίδα, οι… βόλτες αγριογούρουνων όχι μόνο περιφερειακά της πόλης, αλλά ακόμη και σε κεντρικά σημεία.

Τα άγρια αυτά ζώα έχουν προκαλέσει όχι μόνο τεράστια προβλήματα στην περιοχή, αλλά έχουν προκαλέσει και τεράστιες ζημιές, αλλά και τροχαία ατυχήματα.

χαλκιδα, εικονεσ, σπιτια, ξεχασουν