Όσοι περπατούσαν στη Χαλκίδα τρόμαξαν με αυτό που είδαν στον ουρανό [Φωτογραφία]

Εμφανίστηκε στον ουρανό της Χαλκίδας χθες το βράδυ και είναι κάτι σπάνιο που δεν εμφανίζεται συχνά!

Την φωτογραφία μας έστειλε φίλος αναγνώστης την ώρα που περπατούσε στην παραλία στη Χαλκίδα.

“Κοίταξα πάνω στον ουρανό και είδα κάτι το περίεργο στο φεγγάρι. Τότε θυμήθηκα τα λόγια του παππού μου όταν κοιτούσε τον ουρανό και μου έλεγε την δική του ιστορία.” μας είπε ο αναγνώστης και συνέχισε: “Τότε δεν είχαν τα δελτία καιρού και ενημερώνονταν με τα σημάδια της φύσης. Ένα τέτοιο σημάδι είναι αυτό που είδα το βράδυ και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας”.

Έπαθε πλάκα με αυτό που είδε στον ουρανό!

Είναι ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, σε συνδυασμό με αυτό το μεγάλο φεγγάρι που θα δείτε στη φωτογραφία.

Όταν έβλεπαν αυτόν τον κύκλο στο φεγγάρι, οι παλιοί τρόμαξαν μιας και ήταν σίγουροι ότι θα ακολουθήσει ισχυρή κακοκαιρία.

Ο κύκλος στο φεγγάρι προηγείται κατά 24 με 48 ώρες από κάποια καταιγίδα, έτσι, το φωτοστέφανο της Σελήνης είναι σύμφωνα με κάποιους ένας προάγγελος για μεγάλη κακοκαιρία.

Όταν βλέπουν ότι το φεγγάρι έχει κάτι σαν αλώνι προετοιμάζονται για μεγάλη κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και αν είναι μέσα στον χειμώνα με χιόνια. Όταν το φεγγάρι είναι λαμπερό με κύκλο καθαρό, λένε ότι θα έχουμε αέρα. Ενώ αν ο κύκλος είναι μικρός και θαμπός, ετοιμάζονται για βροχή.

Την ίδια ώρα, οι μετεωρολόγοι επισημαίνουν ότι θα έχουμε αλλαγή του καιρού και χιόνια από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Μένει να δούμε αν τελικά το φεγγάρι μίλησε για τον καιρό.

Αυτό το σημάδι στον ουρανό τρόμαζε του παλιούς!

Είναι ένα εντυπωσιακό φαινόμενο, σε συνδυασμό με αυτό το μεγάλο φεγγάρι που βλέπετε στη φωτογραφία.