Χαλκίδα: Πίσω από την κλειστή πόρτα νόμιζαν ότι θα συναντούσαν τον θάνατο!

χαλκιδα, κλειστη πορτα, θανατο

Όλα έγιναν στο σπίτι τους στη Χαλκίδα με ένα ζευγάρι πίσω από την κλειστή πόρτα να νομίζει ότι θα συναντούσε τον θάνατο.

Πίσω από την κλειστή πόρτα, ο άντρας ήταν πεσμένος στο πάτωμα και η γυναίκα χτυπημένη στο πρόσωπο να εκλιπαρεί για έλεος.

Οι στιγμές ήταν τόσο δύσκολες που νόμιζαν ότι θα συναντούσαν τον θάνατο.

Όλα αυτά έγιναν στο σαλόνι του σπιτιού τους. Λίγα λεπτά αργότερα, το ζευγάρι δεν πίστευε με τίποτα ότι θα ζούσε μια τόσο δύσκολη στιγμή.

Όλα έγιναν μεθοδευμένα με πρωταγωνιστές τρία άτομα μέτριου αναστήματος με κουκούλες και μάσκες στα πρόσωπα τους.

Με ειδικά εργαλεία κατάφεραν να κάνουν τρύπα στην περίφραξη και να μπουν μέσα στο οικόπεδο που ήταν το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.

Παραβίασαν την κεντρική πόρτα και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν το αντρόγυνο.

Ήταν σβέλτοι και βίαιοι. Ο ένας έριξε στο πάτωμα τον άντρα και ο άλλος με μαχαίρι τραυμάτισε την γυναίκα στο πρόσωπο αφού πρώτα της πήρε τα χρυσαφικά που φορούσε.

Χαλκίδα: Σοκάρει η ληστεία

Σε μια ανατριχιαστική ληστεία που σοκάρει την τοπική κοινωνία, οι δράστες μιας ένοπλης ληστείας εισέβαλαν σε μια μονοκατοικία της περιοχής, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμένη την ιδιοκτήτρια και στερώντας από την οικογένεια τον πιστό τους τετράποδο φίλο.

Πίσω από την κλειστή πόρτα για αρκετά λεπτά, το ζευγάρι βίωνε ένα μαρτύριο με τους δράστες να ζητούν επίμονα για την κρυψώνα των χρημάτων τους.

Από το μένος τους δεν γλύτωσε κανείς και μάλιστα την ώρα που ήταν πεσμένος ο άντρας, κατάφεραν να του πάρουν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό.

Όσοι ώρα ζούσε μαρτυρικές στιγμές το άτυχο ζευγάρι, ο τρίτος της εγκληματικής παρέας έψαχνε το κτίριο και λάφυρα.

Κατάφερε να πάρει κάποια ρολόγια που βρήκε καθώς και κινητά τηλέφωνα.

Τα λιγοστά λεπτά που έζησαν παρέα με τους βασανιστές τους, τους φάνηκαν ατελείωτα.

Στο τέλος, αφού πήραν τα κλοπιμαία, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και μαζί με τον σκύλο του σπιτιού που άρπαξαν, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εύβοια: Επικρατεί ανησυχία

Η Εύβοια αντιμετωπίζει μια ανησυχητική αύξηση στα κρούσματα κλοπών και ληστειών.

Η ασφάλεια των πολιτών έχει βρεθεί στο επίκεντρο των προβληματισμών, με τις αρχές να αντιμετωπίζουν την κατάσταση με αυξημένες περιπολίες και ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι πολίτες, ολοένα και περισσότεροι, εκφράζουν την ανησυχία τους για τη συχνότητα των επιθέσεων, καθώς οι δράστες επιδεικνύουν αυξημένο θράσος και επιθετικότητα.

Σπίτια και επιχειρήσεις δεν φαίνεται να ξεφεύγουν από το φάσμα της εγκληματικότητας.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει εντείνει τις περιπολίες της, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της σε περιοχές με υψηλότερο βαθμό εγκληματικότητας.

Εύβοια νέα σήμερα

Ποιοι οικοπεδούχοι στην Εύβοια θα πληρώσουν πρόστιμα;

Τα 2 φουλ παράξενα της Εύβοιας που όλο το internet γελά

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι