Χαλκίδα: Έπαθαν την πλάκα τους οι ερωτευμένοι

χαλκιδα, ερωτευμενοι, πλακα

Είναι μια τέλεια εικόνα που έκανε πολλούς Χαλκιδέους να κοιτούν με θαυμασμό στον ουρανό πριν από χρόνια.

Μάλιστα οι ερωτευμένοι στη Χαλκίδα έπαθαν την πλάκα τους όταν κοίταξαν στον ουρανό.

Κάτι το πολύ ρομαντικό, εμφανίστηκε στον ουρανό και όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, όσοι το έζησαν, θα τους μείνει αξέχαστο.

Μάλιστα, την μεγαλύτερη πλάκα την έπαθαν οι ερωτευμένοι που επικοινωνούσαν με το έτερο τους ήμισυ που έμενε στην πόλη και αφού εξέφραζαν την αγάπη τους, στην συνέχεια του ζητούσαν να δει στον ουρανό.

Μια ωραία εικόνα που σίγουρα την είχαν δει πολλοί εκείνη την στιγμή μιας και έμεινε για πάνω από δύο λεπτά στον Ευβοϊκό ουρανό.

Με μια τεράστια καρδιά γέμισε ο ουρανός στη Χαλκίδα και οι κάτοικοι της εξεπλάγησαν βλέποντάς την να σχηματίζεται πάνω από τα κεφάλια τους με τη βοήθεια αεροσκαφών.

Ένας ερωτισμός που εμφανίζεται σε όλες τις πτυχές των επαγγελμάτων. Δεν θα ξεχάσουμε το πιο ερωτικό πρωινό που συναντήσαμε στο Αυλωνάρι.

Μια καρδιά εμφανίστηκε στον ουρανό της Χαλκίδας

Μια καρδιά και ένα βέλος εμφανίστηκε στον ουρανό της πόλης. Μια ρομαντική εικόνα για τους ερωτευμένους.

Τα «εφήμερα» αυτά σχέδια, σε ύψος 3000 μέτρων, σύντομα χάθηκαν στον καταγάλανο Ευβοϊκό ουρανό.

Δύο πιλότοι με τα αεροπλάνα τους έκαναν αυτό το απίστευτο. Και μιλάμε για κάτι το πρωτοφανές.

Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να ζωγραφίσεις καρδιές στον ουρανό όταν πολλοί από εμάς δεν μπορούν να το κάνουν στο χαρτί.

Πολλοί έμειναν να τα θαυμάζουν και να απορούν με την καταπληκτική μαεστρία των πιλότων πάνω από τα κεφάλια τους στη Χαλκίδα.

Είναι από τα θέματα που δεν τα βλέπουμε συχνά στην ζωή μας και μένουν αξέχαστα στις αναμνήσεις μας.

Για αυτό υπάρχουν και τα βίντεο να μας τα υπενθυμίζουν. Απίθανα βίντεο που σε αφήνουν με τον στόμα ανοιχτό όπως θα δείτε παρακάτω:

Μεικτός σχηματισμός μαχητικών αεροσκαφών που συμμετείχαν στην άσκηση “Ηνίοχος 21” πραγματοποίησαν διέλευση πάνω από την Εύβοια πριν αρκετούς μήνες.

χαλκιδα, ερωτευμενοι, πλακα