Όσοι έχουν περάσει βόλτα από αυτήν περιοχή στη Χαλκίδα που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω σίγουρα έχουν μείνει με τον στόμα ανοιχτό βλέποντας ένα δέντρο να τραγουδάει – Είναι τα δέντρα της μελωδίας
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΔεν είναι λίγο πράγμα, αυτό το μεγαλείο της φύσης να υπάρχει στη Χαλκίδα. Και είναι ένα μεγαλείο που δεν συμβαίνει μόνο στην περιοχή του κολυμβητηρίου.
Τι απίστευτο κρύβουν αυτά τα δέντρα στη Χαλκίδα; Κρύβουν κάτι πολύ γλυκό. Και δεν είναι ένα, αλλά εκατοντάδες ή και χιλιάδες. Είναι κρυμμένα μέσα σε αυτά τα δέντρα και προσφέρουν μία απίθανη μελωδία.
Καλά καταλάβατε, είναι τα δέντρα της μελωδίας που τα βρήκαμε στην Χαλκίδα. Απίστευτο κελάηδισμα κρύβουν αυτά τα δέντρα της Χαλκίδας όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που έχουμε.
Υπάρχουν βέβαια και πουλιά που και μόνα τους έχουν φωνή που τσακίζουν και ξεπερνούν σε ντεσιμπέλ και το πριόνι. Αυτά είναι στον Αμαζόνιο. Αν ήταν στη Χαλκίδα σίγουρα η μελωδία και η δύναμη της θα ήταν στο τριπλάσιο.
Στη Χαλκίδα δεν είχαν τόσο μεγάλη ένταση αλλά ήταν χιλιάδες…
Αυτή είναι η μαγεία της φύσης ακόμα και μέσα στις πόλεις.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοκ έξω από τη Χαλκίδα: Σοβαρό τροχαίο λίγο πριν το Σχηματάρι – Εικόνες που κόβουν την ανάσα!
Έκτακτο: Σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Χαλκίδας-Σχηματαρίου
«Τελείωσε το πάρτι» στην Εύβοια: Ξεκίνησαν να πέφτουν πρόστιμα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.


