Χαλκίδα: Αυτό που κουβαλούσε ανήλικος ήταν τρομακτικό

χαλκιδα, ανηλικοσ, ασυλληπτο

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια παρά μια φωτογραφία για να δείτε και εσείς τι τρομακτικό κουβαλούσε πάνω του ένα ανήλικο παιδί στη Χαλκίδα.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν σε μια πόλη με αυξημένη εγκληματικότητα στις νεαρές ηλικίες με ξύλο να πέφτει στην παραλία της Χαλκίδας και μαθητές να ρίχνουν με αεροβόλο σε καθηγήτρια.

Ήταν βραδινές ώρες στον πεζόδρομο της παραλίας Χαλκίδας εκεί όπου εκατοντάδες Χαλκιδέοι απολαμβάνουν τον περίπατο τους.

Γύρω στις 11 το βράδυ του Σαββάτου ο ανήλικος έκανε την βόλτα του στην συγκεκριμένη περιοχή όταν έπεσε πάνω σε έλεγχο του λιμενικού και της αστυνομίας.

Ο 16χρονος όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία βρέθηκε να έχει πάνω του ναρκωτικά αλλά και ένα μαχαίρι.Τρομακτικά σύνεργα για ένα παιδί της ηλικίας του.

χαλκιδα, ανηλικοσ, ασυλληπτο

Πιο συγκεκριμένα ο ανήλικος στη Χαλκίδα, κουβαλούσε κάνναβη 2,8 γραμμαρίων και την είχε σε ένα σακουλάκι. Μέσα στην τσέπη του είχε και το παραπάνω μαχαίρι τύπου πεταλούδα που είχε μήκος πάνω από 13 εκατοστά.

Σαν αποτέλεσμα, συνελήφθη για παράβαση νομοθεσίας “Περί Ναρκωτικών” και “Περί Όπλων”. Επίσης συνελήφθη και η μητέρα του ανήλικου για παράβαση νομοθεσίας “Περί Παραμέλησης Εποπτείας Ανηλίκου”.