Φωτιά – Εύβοια: Σε συναγερμό αύριο η πυροσβεστική!

φωτια

Σε συναγερμό θα βρίσκεται αύριο η πυροσβεστική στην Εύβοια μιας και θα υπάρχει επικινδυνότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς

Σύμφωνα με το χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς, που ανέβηκε σήμερα από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, για αύριο αναμένεται σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς.

Όσον αφορά για το Νομό, στην Κεντρική αλλά και Νότια Εύβοια, αναμένεται πολύ υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς. Για το βόρειο κομμάτι, αναμένεται υψηλός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Εξαιτίας της αυξημένης επικινδυνότητας πυρκαγιάς, ο κρατικός μηχανισμός θα βρίσκεται σε επιφυλακή αλλά και σε πλήρη ετοιμότητα.

Δείτε αναλυτικά το χάρτη:

ADVERTISING

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ισχυρή σύσταση για μη κυκλοφορία πολιτών σε αλσύλλια του Δήμου Χαλκιδέων Απαγορεύεται το άναμμα φωτιάς για οποιονδήποτε λόγο. Οι παραβάτες διώκονται ποινικά. Μην καίτε σκουπίδια ή ξερά χόρτα και κλαδιά. Μην ανάβετε υπαίθριες ψησταριές στα δάση ή σε χώρους που υπάρχουν ξερά χόρτα. Αποφύγετε τις υπαίθριες εργασίες που ενδέχεται να προκαλέσουν πυρκαγιά (οξυγονοκολλήσεις, χρήση τροχού ή άλλου εργαλείου που δημιουργεί σπινθήρες). Μην πετάτε αναμμένα τσιγάρα. Μην αφήνετε σκουπίδια στο δάσος. Υπάρχει κίνδυνος ανάφλεξης.

ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ: Τηλεφωνήστε ΑΜΕΣΩΣ στην Πυροσβεστική Υπηρεσία (τηλ.199) και δώστε σαφείς πληροφορίες.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Πάγωσε με το πλάσμα που είδε κοντά στην βάρκα του

ADVERTISING

Εύβοια: Έπαθαν πλάκα όταν πρόσεξαν καλύτερα το μεγάλο ψάρι που ήταν στην παραλία

Χαλκίδα: Άφωνοι οι επισκέπτες με αυτό το πανέμορφο πλάσμα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.