Φως στο τούνελ: Πότε ξεκινάει το 2022

Το φως στο τούνελ είναι και πάλι στις οθόνες μας.

Το φως στο τούνελ είναι στις τηλεοράσεις μας κάθε Παρασκευή, ξεκινώντας από τις 14 Οκτωβρίου, με νέες εξιχνιάσεις υποθέσεων.

Για 28 χρόνια, η Αγγελική Νικολούλη ρίχνει «φως» σε σκοτεινές υποθέσεις. Στο φως στο τούνελ που ξεκινά σε λίγες μέρες, δεν υπάρχουν άλυτοι γρίφοι, αλλά καλά κρυμμένα μυστικά. Μυστηριώδεις εξαφανίσεις, ανεξιχνίαστες δολοφονίες, ύποπτοι θάνατοι. Ιστορίες που ζητούν απαντήσεις και απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη. Επίμονες έρευνες με τη συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Το Φως στο τούνελ έχει βρει περισσότερα από 1.740 άτομα σε 920 εκπομπές

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη και την έμπειρη ομάδα της, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με τη βοήθεια εθελοντών, έχει βρει περισσότερα από 1.740 άτομα σε 920 εκπομπές. Το φως στο τούνελ που ξεκινά μέσα Οκτωβρίου, έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι στο MEGA, για να κάνει αυτό που ξέρει καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Μαζί με τους συνεργάτες της θα μας κρατήσει σε αγωνία και εγρήγορση μέχρι τη λύση του κάθε μυστηρίου.

Το φως στο τούνελ ξεκινά

Η παρουσιάστρια βρέθηκε μέσα Σεπτεμβρίου στο στούντιο για τις ανάγκες της φωτογράφισης για την νέα σεζόν. Μάλιστα οι συνεργάτες της Αγγελικής Νικολούλη δημοσίευσαν και μία backstage φωτογραφία από την ώρα της φωτογράφισης.

Ιστορική εκπομπή το φως στο τούνελ στο mega

Το ”Φως στο τούνελ” είναι χωρίς αμφιβολία μια ιστορική εκπομπή, η οποία εκτός του έργου που προσφέρει εξιχνιάζοντας ιστορίες, εξάπτει πάντα το ενδιαφέρον του κοινού. Γι αυτούς και άλλους πολλούς λόγους η Αγγελική Νικολούλη επιστρέφει από τον Οκτώβρη στο πόστο της, έχοντας επιλέξει να ανοίξει τη σεζόν στα κόκκινα, με τους λόγους να τους ξέρει εκείνη πολύ καλά.

Κάθε πότε παίζει το φως στο τούνελ;

Το φως στο τούνελ είναι στις τηλεοράσεις μας κάθε Παρασκευή, ξεκινώντας από τις 14 Οκτωβρίου, με νέες εξιχνιάσεις υποθέσεων.

Δείτε το νέο trailer της εκπομπής «Φως στο τούνελ».