Φύλλα: Φτιάχνουν τους δρόμους στο χωριό

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Στο πλαίσιο του έργου «Κατασκευή επικλινών τσιμεντοστρώσεων και δρόμων με κυβόλιθους», ξεκίνησαν οι εργασίες επίστρωσης με αντιολισθηρό (ραβδωτό) δάπεδο σε οδό στην Κοινότητα των Φύλλων, η οποία παρουσιάζει μεγάλη κλίση, για την αποφυγή ολισθηρότητας.

Στο χώρο των εργασιών παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Ληλαντίων Δημήτρης Σέρρας κι ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασιλής Γουρνής.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Διπλή επιτυχία και πρόκριση για 2η φορά στον Πανελλαδικό Τελικό του Junior Achievement Greece για το 1ο Πρότυπο ΓΕΛ Χαλκίδας

Μαύρο Σάββατο στην Αρτάκη: Η πόλη «ντύθηκε» στα μαύρα

Αυχενική διαφάνεια: Πότε γίνεται;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.