Χαλκίδα: Φόβος και τρόμος ήταν 2 ανήλικα παιδιά!

φοβοσ, τρομοσ, 2 ανηλικα παιδια, χαλκιδα

Άλλα ανήλικα παιδιά στην ηλικία τους πηγαίνουν σχολεία. Οι πρωταγωνιστές της υπόθεσης δεν προτίμησαν αυτή την οδό στη Χαλκίδα.

Προτίμησαν να γίνουν ο φόβος και ο τρόμος για ελεύθερους επαγγελματίες και πολίτες στη Χαλκίδα. 2 ανήλικα παιδιά δεν είχαν αφήσει σε ησυχία επιχειρήσεις στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα.

Σε δύο φούρνους κατάφεραν να μπουν παραβιάζοντας τις πόρτες. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά κατάφεραν να αρπάξουν χρηματικά ποσά που βρήκαν εκεί.

Και δεν έμειναν εκεί μιας και άνοιξαν και άλλη επιχείρηση. Αυτή την φορά μπήκαν μέσα σε καφετέρια και πήραν τις εισπράξεις τις ημέρας και τσιγάρα που βρήκαν εκεί.

Είχαν επίσης λατρεία και για τις 2 ρόδες και αυτό φαίνεται από τον επόμενο στόχο τους. Κάτω από πολυκατοικία κατάφεραν να ξεκλειδώσουν μία μηχανή.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν οι 2 ανήλικοι δράστες, εκ των οποίων ο ένας είναι ήδη κρατούμενος σε ειδικό κατάστημα κράτησης νέων και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε, όπως μαθαίνουμε από το αστυνομικό δελτίο, περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους, ενώ την προανάκριση ενήργησε το τμήμα ασφαλείας Χαλκίδας.