Φλόγα και άνεμος σειρά: Πότε παίζει;

Το φλόγα και άνεμος είναι μια ιστορία γεμάτη δυνατές συγκινήσεις και ανατροπές που διαδραματίζεται στην παλιά Αθήνα, στους λαμπερούς χώρους του θεάτρου και της πολιτικής.

Μια σειρά που θα την βρείτε και στο ertflix, και διαδραματίζεται το 1968. Ο Γεώργιος Παπανδρέου χειρουργείται σε κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών. Η Κυβέλη, χρόνια χωρισμένη από τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, πηγαίνει να τον δει. Πώς έγινε και συναντήθηκαν αυτά τα δύο τόσο σημαντικά πρόσωπα της ελληνικής Ιστορίας; Της πολιτικής ο ένας, του θεάτρου η άλλη; Όλα ξεκινούν πολύ πιο πίσω στην σειρά φλόγα και άνεμος.

Φλόγα και άνεμος: Ποιοι είναι οι ηθοποιοί

Ηθοποιοί φλόγα και άνεμος: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Άρης Λεμπεσόπουλος, Δημήτρης Καταλειφός, Θέμις Μπαζάκα, Μαρία Παπαφωτίου, Αργύρης Πανταζάρας, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Θέμης Πάνου, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Δημήτρης Σαμόλης, Λευτέρης Βασιλάκης, Λένα Παπαληγούρα, Αναστάσης Ροϊλός, Λυδία Σγουράκη, Γεράσιμος Σκαφίδας, Γιώργης Χριστοδούλου, Αργύρης Αγγέλου, Ισιδώρα Δωροπούλου, Ελίνα Γιαννάκη, Χριστόδουλος Στυλιανού, Μιχάλης Συριόπουλος, Εύα Σιμάτου, Δημήτρης Μαύρος, Νικόλας Μπράβος, Γωγώ Κωβαίου

Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ, Σενάριο: Ρένα Ρίγγα

Πότε παίζει η σειρά φλόγα και άνεμος;

Η σειρά “Φλόγα και άνεμος” παίζει κάθε Σάββατο στις 10 το βράδυ στην ΕΡΤ1. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου, με την Ρένα Ρίγγα στο σενάριο, την επιμέλεια της Μαρίας Αθήνη, υπό τη συνεργασία και του ίδιου του συγγραφέα, ενώ η Ρέινα Εσκενάζυ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία. Η σειρά αποτελείται από δώδεκα επεισόδια τα οποία θα προβάλλονται κάθε Σαββατόβραδο.