Τρόμος σε σπίτι στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Μπήκαν με τσεκούρι και μαχαίρι σε ένα σπίτι στη Χαλκίδα.

Πρόκειται για δύο άτομα που φορούσαν σκούφους. Άνοιξαν την πόρτα και μπήκαν μέσα κρατώντας ο ένας τσεκούρι και ο άλλος μαχαίρι.

Απείλησαν τους ένοικους και τους ζητούσαν να τους δώσουν χρήματα. Τελικά πήραν χρήματα, τρεις πιστωτικές κάρτες και κινητά τηλέφωνα.

Χωρίς να χάσουν λεπτό, το έβαλαν στα πόδια, μέχρι που τους είδε ένας αστυνομικός που παρόλο που δεν ήταν σε υπηρεσία, τους καταδίωξε και παράλληλα κάλεσε ενισχύσεις.

Μετά από πεζή καταδίωξη, ο αστυνομικός προσέγγισε έναν από τους δράστες και παρά το γεγονός ότι του γνωστοποίησε την ιδιότητα του, εκείνος έβγαλε μαχαίρι εναντίον του, με σκοπό να μην τον πιάσει. Η πεζή καταδίωξη συνεχίστηκε και ο αστυνομικός κατάφερε τελικά να ακινητοποιήσει και να τον συλλάβει.

Ο άλλος δράστης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και τον έπιασαν λίγο πριν καταφέρει να επιβιβαστεί σε αυτοκίνητο, με σκοπό να διαφύγει.

Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Επιπλέον, στην κατοχή του πρώτου συλληφθέντα, βρέθηκαν εντός τσάντας και κατασχέθηκαν, το μαχαίρι που πρόταξε στον αστυνομικό και χρησιμοποίησε κατά τη τέλεση της ληστείας, καθώς και μία αυτοσχέδια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι