Ένα απίστευτο βίντεο από την περιοχή της Κύμης με το χιόνι να είναι πολύ πυκνό.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΈπεφτε ασταμάτητο με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολη η οδήγηση. Από την μία η πυκνή χιονόπτωση έκανε δύσκολη την ορατότητα και από την άλλη ο δρόμος να έχει γεμίσει από χιόνι και να γλιστράει κατά την διάρκεια της διαδρομής.
Εικόνες που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην χώρα μας, μιας και σπάνια χιονίζει.
Και όμως είναι εικόνες που θέλει καλά αντανακλαστικά για να αντιμετωπίσουμε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις.
Παρόλα τα καιαρικά αυτά φαινόμενα, στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία στην περιοχή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, ήταν η Ομάδα Διάσωσης Εύβοιας – Rescue Team 312.
Μάλιστα με τέτοιες αντίξοες συνθήκες έκαναν μεταφορά των ιατρών επί δύο ημέρες στο Νοσοκομείο της Κύμης προκειμένου να μη σταματήσει η διαδικασία της αιμοκάθαρσης των ασθενών.
Μάλιστα δόθηκε και ευχαριστήριο από το νοσοκομείο Κύμης.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τι συμβαίνει στα βουνά της Κύμης; Το μυστήριο με το χρώμα που ανησυχεί τους κατοίκους
Οι λύκοι «κατέβηκαν» στα χωριά της Εύβοιας και η κατάσταση ξέφυγε!
Μεγάλη θλίψη στην Εύβοια: Η είδηση που συγκλόνισε ολόκληρη περιοχή
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

