Δείτε τι τρομακτικό έκαναν στην παραλία της Χαλκίδας

Είναι από τα πιο τρομακτικά παιχνίδια στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας;

Πρόσφατα αρκετοί στα social media είχαν σχολιάσει το γεγονός. Όλοι φοβόντουσαν για την ζωή των παιδιών.

Αρκετοί μάλιστα ενημέρωσαν και το λιμενικό όπου έδρασε ανάλογα. Πιο συγκεκριμένα με δελτίο τύπου, μας ενημέρωσε

Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης Ιουνίου συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω δύο ανήλικα διότι πραγματοποίησαν βουτιά εντός της παλιάς γέφυρας. Πήδηξαν μάλιστα από τα μεταλλικά κιγκλιδώματα της συρταρωτής γέφυρας. Για την ιστορία της υπόθεσης, συνελήφθησαν και οι γονείς τους.

Που απαγορεύεται το κολύμπι;

Δείτε που απαγορεύεται να κολυμπάτε

Η κολύμβηση, κατά πάγιο κανόνα της Δημόσιας Υγείας απαγορεύεται μόνο σε καθορισμένες περιπτώσεις υδάτων καθώς και εντός των λιμανιών, εντός των μόνιμων αγκυροβολίων και των ναυπηγείων.

Απαγορεύεται το κολύμπι σε ζώνη διακοσίων 200 μέτρων εκατέρωθεν από τα στόμια εκβολής των αγωγών εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων και κάθε άλλης παρόμοιας εκβολής, σύμφωνα με τις αποφάσεις καθορισμού αποδέκτη, όπου τοποθετούνται τοπικές απαγορευτικές πινακίδες.

Απαγορεύεται το κολύμπι σε ζώνη πενήντα 50 μέτρων εκατέρωθεν των στομίων εκβολής όλων των αγωγών ομβρίων υδάτων, στις εκβολές ρεμάτων συνεχούς και διαλειπούσης ροής, έναντι και εκατέρωθεν βιομηχανικών-βιοτεχνικών δραστηριοτήτων και σε απόσταση διακοσίων (200) μέτρων εκατέρωθεν ιχθυοκαλλιεργειών ιχθυογεννητικών σταθμών.