Το απόλυτο road trip του καλοκαιριού

Το απόλυτο road trip του καλοκαιριού θα το κάνουμε στην Δίρφυ και συγκεκριμένα στο γραφικό χωριό Καθενούς πριν τη Στενή. Bρίσκεται κάτω από τη σκιά της Δίρφυς και με συντροφιά το “τραγούδι” των Ερίων. 23 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από τη Χαλκίδα και 99 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας.

ΕΡΙΑ ΚΑΘΕΝΩΝ

Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την περιοχή των Ερίων στους Καθενούς. Εκεί θα βρείτε το εκκλησάκι της Θεοτόκου Μονομερίτισσας Υπαπαντής . Πρόκειται για ένα τοπίο μοναδικό, μια απαράμιλλη φυσική

ομορφιά που την αποτελούν ποτάμια, καταρράκτες, πηγές, πλατάνια. Κοινώς, όλα όσα θέλει να συναντήσει κανείς, ευρισκόμενος στη φύση.

Το μοναστήρι αποτελεί μνημείο για την περιοχή από τον 13ο αιώνα, όταν χτίστηκε ο ναός, αφιερωμένος στην Παναγιά τη Μονομερίτισσα, ο οποίος σήμερα τιμά την Υπαπαντή της Θεοτόκου.

Στο κέντρο του χωριού, θα συναντήσετε το DINO’S CAFÉ BAR που διευθύνει ο κ. Τσώκος Βασίλης 8 συναπτά έτη.

Το dino’s café συνδυάζει το μοντέρνο με το παραδοσιακό εντυπωσιάζοντας και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Θα βρείτε χειροποίητο παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο κάθε εποχή να συνοδεύσετε τον καφέ σας.

Θα βρείτε τις καλύτερες ποικιλίες καφέ συνοδευμένες με πολλές λιχουδιές.

Θα εντυπωσιαστείτε από τις ποικιλίες που συνοδεύουν τα ποτά σας από το πρωί μέχρι το βράδυ. (χωρίς χρέωση). Το κατάστημα διαθέτει Nova και cosmote tv για να δείτε τα αθλητικά γεγονόντα.

Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με παγωτό soft Μηχανής και την πλατεία για παιχνίδι.