Τον είδαν να κλέβει κατάστημα το πρωί στη Χαλκίδα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add evianews.com on Google

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης και επιστάμενων αναζητήσεων, συνελήφθη σήμερα (27-06-2021) τις πρώτες πρωινές ώρες, ένας ημεδαπός, για διάπραξη κλοπής καταστήματος, περιοχής της Χαλκίδας.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω εισήλθε, από ανασφάλιστη θύρα, εντός του πρακτορείου και αφαίρεσε από το ταμείο αυτού χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στη κατοχή του, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Νέας Αρτάκης

Έκτακτο: Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό στην Νέα Αρτάκη

Σοκ στην Εύβοια: Θρήνος για 53χρονο άντρα, πως έγινε το μοιραίο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.