Τι να πάρεις μαζί σου στην Πασχαλιάτικη εκδρομή σου

Έχουν μείνει λίγες μόνο μέρες για τις διακοπές του Πάσχα και όλοι ανυπομονούμε. Αν έχετε κανονίσει κι εσείς την Πασχαλινή σας εξόρμηση, σίγουρα μετράτε αντίστροφα. Τις μέρες που μεσολαβούν θα πρέπει να σκεφτείτε τι θέλετε και θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας και να ετοιμάσετε τη βαλίτσα σας. Η άνοιξη είναι μία περίεργη εποχή που μπορεί τη μέρα να έχει ζέστη αλλά το βράδυ να έχει δροσιά. Στο άρθρο που ακολουθεί, έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όσα θεωρούμε απαραίτητα να έχετε μαζί σας σε αυτή την Πασχαλιάτικη εξόρμηση.

Outfit Ανάστασης

Η πιο σημαντική μέρα αυτών των ημερών είναι το βράδυ της Ανάστασης. Αν προγραμματίζετε κι εσείς να πάτε το βράδυ της Ανάστασης στην εκκλησία θα πρέπει να σκεφτείτε ένα ωραίο και άνετο outfit. Είναι η τέλεια ανοιξιάτικη βραδιά να βάλετε ένα συνολάκι σε έντονες ή παστέλ αποχρώσεις με εντυπωσιακά σχέδια. Επιλέξτε ένα κοστούμι σετ, ή ένα παντελόνι με χρωματιστό μπλουζάκι και δημιουργήστε την πιο όμορφη εμφάνιση.

Friendly Reminder: Μη ξεχάσετε φυσικά να πάρετε μαζί σας και την λαμπάδα σας για το βράδυ της Ανάστασης που αποτελεί το πιο απαραίτητο στοιχείο των ημερών!

Ανοιξιάτικα Ρούχα

Για τις υπόλοιπες μέρες και τις βόλτες σας, επιλέξτε άνετα και αέρινα ρούχα. Τα φορέματα παραλίας είναι η ιδανική επιλογή για περπάτημα δίπλα στη θάλασσα ή αν είστε αρκετά θαρραλέα για την πρώτη βουτιά της χρονιάς. Αν αναζητάτε εύκολες επιλογές ρούχων που να μην πιάνουν πολύ χώρο, ένα τζιν παντελόνι με 3-4 t-shirt είναι η τέλεια λύση για μία εκδρομή 3 ημερών.

Παπούτσια

Επιλέξτε να πάρετε μαζί σας ένα άνετο ζευγάρι που να μπορείτε να φορέσετε μέρα νύχτα, σε όλες σας τις εμφανίσεις και να έχετε το ιδανικό αποτέλεσμα. Ένα ζευγάρι ανοιξιάτικα sneakers είναι πάντα η τέλεια ιδέα. Προτιμήστε λευκά ή μπεζ sneakers για το απόλυτο ανοιξιάτικο αποτέλεσμα. Αν  προβλέπονται βόλτες στην παραλία, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας ένα ζευγάρι σαγιονάρες που είναι η ιδανική επιλογή για το νερό και την άμμο.

Κοσμήματα

Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας τα αγαπημένα σας κοσμήματα. Τα κοσμήματα είναι οι λεπτομέρειες που ολοκληρώνουν ένα Outfit και μπορούν να δώσουν μοναδικό και εντυπωσιακό χαρακτήρα ακόμα κα στο πιο απλό look. Βάλτε σε ένα κουτάκι τα δαχτυλίδια, τα σκουλαρίκια και τα κολιέ σας ώστε να ταξιδέψουν μαζί σας με τάξη και ασφάλεια. Παίξτε με διάφορα μέταλλα στα δαχτυλίδια και τα κολιέ σας για να δημιουργήσετε το απόλυτο layering και να είστε μέσα στις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους όταν πρόσεξαν καλύτερα στον ουρανό

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι