Τα 3 επώνυμα ρούχα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη το καλοκαίρι

Κι εκεί που χαζεύεις ασταμάτητα νέες κολεξιόν & ρούχα σχεδιαστών και σκέφτεσαι την επόμενη αγορά σου, μπλοκάρεις. Έχεις δει τόσα πολλά από τον κάθε designerπου δεν μπορείς να καταλήξεις και κάπου έχεις μπερδευτεί. Και επειδή δεν γίνεται να πάρεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου, σημείωσε ότι δεν χρειάζεται κιόλας. Αρκεί μόνο να επιλέξεις κάποια βασικά επώνυμα ρούχα που θα σε δικαιώσουν σε κάθε περίσταση και που μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς τρόπους.

Παρακάτω θα βρεις συγκεντρωμένα τα 3 επώνυμα ρούχα πάνω στα οποία θα χτίσεις όλα τα outfit του καλοκαιριού. Ναι, σωστά διάβασες. Με 3 κομμάτια – κλειδιά δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα!

Κιμονό μου αγαπημένο

Όχι απλά αγαπημένο. Λατρεμένο θα έλεγε κανείς. Η λύση για κάθε outfit που φαντάζει βαρετό είναι η προσθήκη αυτού του κομματιού. Μετατρέπει την κάθε εμφάνιση σε boho πασαρέλα και χαρίζει στυλ. Το φοράς ριχτό πάνω από φόρεμα ή ακόμα και από σορτς και του αλλάζεις αμέσως ύφος προσθέτοντας μια ζώνη που τονίζει τις καμπύλες σου και δημιουργεί αυτόματα μια πιο κομψή εικόνα.

https://www.artistishop.gr/product/nidodileda-pavo-kimono/

Το midi φόρεμα βαρετό; Καθόλου!

Τα midi βρίσκονται στο κατάλληλο μήκος ώστε να μπορούν να σε ακολουθήσουν από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στο ποτό με τους φίλους σου, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις. Ειδικά αν επιλέξεις ένα με εντυπωσιακό print είναι σίγουρο ότι θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Θα βρεις μια τεράστια ποικιλία από επώνυμα φορέματα σε αυτό το στυλ για να διαλέξεις αυτό που πραγματικά σου ταιριάζει!

Extratip: Συνδυάζεται εξίσου ωραία με σανδάλια, πλατφόρμες ή τα αγαπημένα σου ψηλά πέδιλα.

https://www.artistishop.gr/product/mallory-fiori-green-dress/

Το κεντημένο φόρεμα για μια δόση glam

Τα κεντημένα φορέματα τα αγαπάμε πολύ γιατί προσδίδουν μια αίσθηση πολυτέλειας. Όταν βέβαια είναι κεντημένα με χρυσές λεπτομέρειες εκεί απογειώνεται κάθε σχέδιο! Αν φοβάσαι να το τολμήσεις στην maxi εκδοχή του, ένα mini κεντημένο & αέρινο φόρεμα είναι αυτό που αναζητάς. Ιδανικό για το βράδυ στο νησί ή ακόμα και πάνω από το μαγιό για μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία.

Εξερεύνησε τώρα στο artistishop.gr όλα τα επώνυμα φορέματα καθώς και μια τεράστια συλλογή από επώνυμα ρούχα και βρες αυτά που πραγματικά σου ταιριάζουν για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι