Τα νέα της Εύβοιας σε ένα λεπτό

Σεισμική δόνηση 2,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ είχαμε, τα ξημερώματα, στην περιοχή της Χαλκίδας και ταρακούνησε όλη την πόλη. Ο σεισμός εντοπίστηκε, 7,6 χιλιόμετρα Βορειοανατολικά από την Χαλκίδα και σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

-Χωρίς το καθιερωμένο παζάρι, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας και αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, θα εορταστεί η μνήμη του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου. Αξίζει να σημειωθεί πως τα ίδια μέτρα ίσχυαν και πέρσι.

-Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας, εξιχνιάστηκε κλοπή μηχανής, η οποία διαπράχθηκε προ δεκαημέρου στην Ερέτρια. Ως δράστης φέρεται ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία.

-Στην Εύβοια ανακοινώθηκαν 11 κρούσματα κορονοϊού. Στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς καταγράφηκαν 16 στη Βοιωτία, 15 στη Φθιώτιδα, 1 στην Ευρυτανία και 1 στη Φωκίδα.

-Στην Εύβοια σήμερα και αύριο αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Χαλκίδας θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.