Σπίτι μου αίτηση: Ένα νέο πρόγραμμα για τους Ευβοιώτες

σπιτι μου προγραμμα, το σπιτι μου,προγραμμα σπιτι μου αιτηση
Το σπίτι μου, στεγαστικό δάνειο

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα με αρκετούς δικαιούχους και από την Εύβοια με πολλά προτερήματα.

Πολλά νέα ζευγάρια και από την Εύβοια, θα επωφεληθούν και θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες τιμές των ακινήτων και να αποκτήσουν στο άμεσο μέλλον, το δικό τους σπίτι μέσα από το νέο πρόγραμμα το σπίτι μου.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος σπίτι μου, μπορούν να αποκτήσουν μέσω του προγράμματος πρώτη κατοικία αξίας έως 200.000 ευρώ, επιφάνειας έως 150 τ.μ. και έτους κατασκευής έως το 2007 με άτοκο ή χαμηλότοκο δάνειο.

Υπενθυμίζεται πως αυτό το στεγαστικό δάνειο που ονομάστηκε “το σπίτι μου” θα έχει περισσότερους από 100.000 ωφελούμενους οι οποίοι θα αγοράσουν ή θα μισθώσουν φθηνότερο σπίτι, με τις δράσεις να ξεκινούν από Οκτώβριο, ενώ εκείνες που προϋποθέτουν νέες κατασκευές θα αναπτύσσονται σταδιακά.

Με λίγα λόγια θα είναι άτοκα δάνεια που θα δοθούν για την αγορά σπιτιού. Σε λίγες μέρες θα ξεκαθαριστεί και για το αν για το πρόγραμμα σπίτι μου, θα είναι δικαιούχα σε ζευγάρια, στα οποία ο ένας έχει ξεπεράσει τα 39 έτη. Δηλαδή αν θα είναι δικαιούχοι ζευγάρια όπου ο σύζυγος είναι 46 και ο η σύζυγος 38.

«Σπίτι μου»: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και πώς θα μπουν στο πρόγραμμα