Νότια Εύβοια: Μια σπάνια ομορφιά ανέβηκε από τη θάλασσα!

σπανια ομορφια, θαλασσα, νοτια ευβοια

Το δώρο του ουρανού στον Κάλαμο. Το φαινόμενο διήρκεσε λίγα λεπτά και η λήψη που βλέπετε στη φωτογραφία έγινε από μέρος λίγα μέτρα από την παραλία.

Μια σπάνια ομορφιά άρχισε να ανεβαίνει από τη θάλασσα σε αυτή τη δημοφιλή παραλία στην Νότια Εύβοια.

Το διπλό ουράνιο τόξο είναι ένα σπάνιο φαινόμενο, και γι’ αυτό θεωρείται ιδιαίτερα συναρπαστικό. Το σπάνιο είναι όταν το βλέπεις να βγαίνει από τη θάλασσα.

Ωραίες εικόνες που τις συναντάμε σε διάφορα μέρη του κόσμου και μας αφήνουν με τον στόμα ανοιχτό όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Εικόνες σπάνιας ομορφιάς με το εσωτερικό τόξο να είναι πολύ φωτεινότερο και καθαρότερο, και γι’ αυτό όπως μαθαίνουμε ονομάζεται «πρωτεύον ουράνιο τόξο».

Το διπλό ουράνιο τόξο στον Κάλαμο, είναι κάτι το μαγικό που σου δίνει μια εικόνα βγαλμένη μέσα από τα παραμύθια. Μια ζωγραφιά που ακόμα και ο καλύτερος ζωγράφος δεν θα μπορούσε να δώσει αυτή την απόδοση πάνω στο χαρτί.

Οι εικόνες σπάνιας ομορφιάς δημοσιεύθηκαν στο avlonari such a lovely place και το κλικ ανήκει στην Πόπη Αγαπητού.

Είναι η αντίδραση της φύσης μετά από πολύ βροχή πριν χρόνια στον Κάλαμο στην Νότια Εύβοια. Μετά από την αρκετή βροχή, ήρθε και η ώρα για να βγει το ουράνιο τόξο.

Τα χρώματα και η περιοχή όπου βγήκε το διπλό ουράνιο τόξο, έκανε πολλούς να μείνουν με τον στόμα ανοιχτό.

Ιστορικά να σας πούμε ότι η πρώτη αναφορά σε ουράνιο τόξο βρίσκεται στην αφήγηση της διαθήκης που έκανε ο Θεός με τον Νώε και τους απογόνους του όταν οι επιζώντες από τον Κατακλυσμό βγήκαν από την κιβωτό.

Αυτό το μαγικό θέαμα θα ήταν από μόνο του καθησυχαστικό για τον Νώε και την οικογένειά του και θα αποτελούσε σημείο ειρήνης για αυτούς.

Δείτε το διπλό ουράνιο τόξο στον Κάλαμο να βγαίνει μέσα από τη θάλασσα και να σκορπίζει εικόνες σπάνιας ομορφιάς.

σπανια ομορφια, θαλασσα, νοτια ευβοια