Σκάβουν τη Χαλκίδα για νέους κάδους απορριμμάτων

σκαβουν χαλκιδα, καδουσ

Νέοι κάδοι απορριμμάτων έρχονται στη Χαλκίδα με τις μπουλντόζες να σκάβουν στην πόλη εδώ και ημέρες.

Σκάβουν τη Χαλκίδα προκειμένου να βάλουν νέους κάδους απορριμμάτων που θα είναι διαφορετικοί με όσους έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Θα γίνει η εγκατάσταση υπόγειων κάδων σε περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων, στο πλαίσιο του έργου «προμήθεια και εγκατάσταση υπόγειου συστήματος κάδων απορριμμάτων».

Ο προϋπολογισμός είναι στα 180.000 ευρώ και παρακάτω θα δείτε σε ποιες περιοχές μπαίνουν οι υπόγειοι κάδοι.

Μάλιστα αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να μην μυρίζουν από σκουπίδια οι περιοχές και θα αναβαθμίσει και άλλο την εικόνα των γειτονιών όπου έσκαψαν τα συνεργεία του Δήμου.

Την ίδια ώρα, περισσότερους κάδους ανακύκλωσης στους εξωτερικούς χώρους, χρήση ανακυκλώσιμων συσκευασιών από τις εταιρείες και περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τη διαδικασία ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων ζητούν 9 στους 10 Έλληνες.

Που θα εγκατασταθούν οι υπόγειοι κάδοι στη Χαλκίδα;

Οι νέοι υπόγειοι κάδοι θα εγκατασταθούν στην Πλατεία Κανήθου, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στην παλαιά Γέφυρα, στην περιοχή Δέλτα και στην οδό Τζιαρντίνι.

σκαβουν χαλκιδα, καδουσ

Τι θα έχουν οι νέοι κάδοι απορριμμάτων στη Χαλκίδα;

Οι νέοι κάδοι απορριμμάτων διαθέτουν επίγειους δέκτες απορριμμάτων με σκέπαστρο.

Δεν έχουν πρόβλημα με τις καιρικές συνθήκες μιας και είναι κατασκευασμένοι από ειδικό ανοξείδωτο υλικό που είναι ανθεκτικό.

σκαβουν χαλκιδα, καδουσ

Πρόκειται για έξυπνους κάδους που διαθέτουν απομακρυσμένο σύστημα ελέγχου πληρότητας, με ειδικούς αισθητήρες ελέγχου της στάθμης.

Τέλος θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν θα ανεβαίνουν και θα κατεβαίνουν οι κάδοι απορριμμάτων χωρίς τους υπαλλήλους του Δήμου.

Η άνοδος και η κάθοδος των κάδων θα γίνεται με ειδικό χειριστήριο, από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας.