Σερβίτσια πιάτων και όσα ακόμα θα δώσουν χρώμα στην κουζίνα σου

Πολλές φορές αναζητάς μια ανανέωση στο σπίτι και αισθάνεσαι ότι έχεις κουραστεί να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια. Η ανανέωση δεν απαιτεί, ωστόσο, ριζικές αλλαγές. Με μικρές τροποποιήσεις και προσθήκες σε χώρους του σπιτιού μπορείς να αλλάξεις διάθεση και αυτόματα να δεις το σπίτι σου με άλλο μάτι!

Η κουζίνα είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού, ο οποίος προσφέρεται για αλλαγές. Πολλά είδη της, όπως σερβίτσια πιάτων, μπωλ, καθώς και βάζα για καφέ και ζάχαρη, μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα, ενώ οι επιλογές που θα βρεις καλύπτουν κάθε αισθητική.

Ειδικά αν σου αρέσει να προσκαλείς συχνά στο σπίτι σου φίλους, τέτοιες μικρές προσθήκες θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου και θα σε ωθήσουν να πραγματοποιείς συνέχεια κάποιο κάλεσμα για καφέ ή για φαγητό!

Σερβίτσια πιάτων

Τα σερβίτσια αποτελούν μια κατηγορία με πολλές δυνατότητες. Μια λύση εύκολη και απλή είναι να επιλέξεις ένα έτοιμο σερβίτσιο φαγητού. Ωστόσο, μπορείς και να συνδυάσεις τα μεμονωμένα κομμάτια της αρεσκείας σου για ένα πιο stylish και δημιουργικό αποτέλεσμα στο τραπέζι. Άλλωστε, είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια το να συνδυάζεις πιάτα σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα.

Τόλμησε να συνδυάσεις ένα πιάτο σε κλασικό λευκό με ένα που να διαθέτει έντονα σχέδια και χρώματα, για ένα πιο «παιχνιδιάρικο» αποτέλεσμα.

Μπωλ παγωτού

Τώρα που είναι καλοκαίρι, το παγωτάκι έχει την τιμητική του. Θα το απολαύσεις μόνος σου, αλλά θα προσφέρεις και στην παρέα σου όταν έρθει σπίτι. Ποιος ο λόγος όμως να το απολαμβάνεις σε μουντά και βαρετά μπωλ παγωτού;

Βάλε κι εδώ χρώμα και μην φοβηθείς να πειραματιστείς με τους συνδυασμούς, για να τρως κάθε φορά το παγωτό σου με χαρά μικρού παιδιού!

Σε πράσινο:

Σε μπλε:

Βάζα για καφέ και ζάχαρη

Ο καφές, η ζάχαρη αλλά και το τσάι απαιτούν και την κατάλληλη αποθήκευση. Δεν χρειάζεται να βρίσκονται σε κάποιο ντουλάπι. Μπορούν να μπουν σε ιδιαίτερα βάζα που θα τοποθετηθούν πάνω στον πάγκο της κουζίνας σου και θα δώσουν μια πιο ενδιαφέρουσα νότα!

Μπες τώρα στο agiovlasitishome.com και ανακάλυψε όλη τη μεγάλη συλλογή για να διαλέξεις αυτά ακριβώς που χρειάζεσαι!