Πότε τελειώνουν οι πανελλαδικές 2021;

Στις 2 Ιουνίου τελείωσαν τα μαθήματα για τη Γ΄ λυκείου, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας σχετικά με την ολοκλήρωση του σχολικού έτους.

Τελευταία ημέρα μαθημάτων για το φετινό διδακτικό έτος των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Ειδικών Γυμνασίων, ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Ειδικών Λυκείων και Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) ήταν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021.

Ειδικά για τη Γ’ τάξη όλων των λυκείων τα μαθήματα έληξαν την Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2021. Στις 14 Ιουνίου ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας Γενικής Παιδείας, για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ήταν η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι έπρεπε να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ήταν τρεις (3) ώρες.

Η εξεταστέα ύλη και τα θέματα των εξετάσεων ήταν κοινά για όλους τους υποψηφίους από τα ημερήσια και εσπερινά ΓΕΛ. Το τελευταίο μάθημα είναι αύριο 22 Ιουνίου 2021.