Με πυροτεχνήματα το καλωσόρισμα του 2022

Εκατοντάδες συγχρονισμένα πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Ελλάδας στις 12 ακριβώς το βράδυ τις πρώτης του μηνός, όταν έγινε και η αλλαγή του χρόνου. Αποχαιρετήσαμε το 2021 και είπαμε καλή χρονιά για μια ακόμα φορά σε κάθε γωνιά της χώρας με γιορτινές εκδηλώσεις. 

Η πρωτεύουσα μάζεψε τους Αθηναίους σε μια υπέροχη συναυλία του Σάκη Ρουβά στο λόφο του Λυκαβηττού, η συμπρωτεύουσα χάρισε χαμόγελα στους πολίτες της με ένα φαντασμαγορικό θέαμα… Σε κάθε μικρή και μεγάλη πόλη και περιοχή της Ελλάδας υποδεχτήκαμε το 2022 με χαρά και ελπίδα για ένα καλό έτος. 

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά καλωσορίσματα του χρόνου έκανε και η πρωτεύουσα του νομού Αχαΐας η Πάτρα. Παρόλο που ο καιρός έμοιαζε με ανοιξιάτικη μέρα παρά με παραμονή πρωτοχρονιάς, οι κάτοικοι της πόλης μαζεύτηκαν σε πλατείες και σπίτια για να απολαύσουν τη γιορτή με τους αγαπημένους τους ανθρώπους, με άφθονο φαγητό, ποτό και μουσικές. Τα πυροτεχνήματα στην Πάτρα έσκασαν αλλάζοντας τα χρώματα του ουρανού πάνω από διαφορετικά σημεία της πόλης, προκαλώντας ενθουσιασμό στους Πατρινούς. 

Η Πάτρα πήρε και την πρωτιά φέτος ανάμεσα σε όλη την Ελλάδα καθώς το πρώτο μωράκι για το έτος 2022 είναι ένα αγοράκι που γεννήθηκε στην μαιευτική κλινική “Ολυμπιον” της Πάτρας. Όπως πάντα μια από τις πιο χαρμόσυνες είδησης είναι ο ερχομός ενός μωρού και μαζί με αυτό έφερε το νέο έτος με ελπίδα, χαρά, και ευχές για ένα καλό 2022