Σε ποιους έρχεται πρόστιμο για το χόμπι τους στην παραλία Χαλκίδας;

προστιμο, χομπι, χαλκιδα

Έρχεται μεγάλο πρόστιμο σε όσους κάνουν ένα συγκεκριμένο χόμπι στην παραλία στη Χαλκίδα.

Ένα πρόστιμο που σε ορισμένες περιπτώσεις θα αγγίζει μέχρι και τα 500 ευρώ. Πρόκειται για ένα χόμπι όπου πολλοί Χαλκιδέοι το κάνουν.

Το προτιμούν και το βρίσκουν σαν μία διέξοδο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Πρόκειται για όσους ρίχνουν πετονιά ή καλάμι στην παραλία στη Χαλκίδα. Ένα χόμπι που το κάνουν σε όλο τον κόσμο.

Το πρόστιμο θα το επιβάλλει το κεντρικό λιμεναρχείο της Χαλκίδας και το κάνει για την ασφαλή διέλευση των σκαφών και για την ασφάλεια όσων περπατούν στην παραλία.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το λιμεναρχείο απαγορεύεται το χόμπι αυτό από το λιμάνι της Χαλκίδας μέχρι τον προβλήτα του Αγίου Νικολάου.

Δεν θα φάνε πρόστιμο αν στην Ευβοϊκή ακτή ψαρεύουν στο κεφαλόσκαλο του προβλήτα Στρογγυλό, στον προβλήτα μπροστά από το λιμάνι και στου Αγίου Νικολάου υπό όρους να μην είναι κοντά στην θέση της πλοηγίδας.

προστιμο, χομπι, χαλκιδα

Θα φάνε πρόστιμο αν ψαρεύουν και στην βοιωτικής ακτής της προκυμαίας Χαλκίδας από το νότιο τεταρτοκύκλιο έως και τον προβλήτα «ΚΥΚΝΟΣ». Βέβαια εξαίρεση αποτελεί ο προβλήτας Κύκνος.

Έτσι λοιπόν όσοι επιλέξουν να κάνουν το χόμπι τους στις απαγορευμένες περιοχές στην παραλία στη Χαλκίδα, θα πρέπει να το σκεφτούν διπλά μιας και το πρόστιμο καραδοκεί.