Πίτμπουλ έσπειρε τον τρόμο στη Χαλκίδα

πιτμπουλ, τρομο, χαλκιδα

Όλα έγιναν την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 σε περιοχή της Χαλκίδας όταν πίτμπουλ έσπειρε τον τρόμο.

Μεγάλη κινητοποίηση από την ομάδα που είναι υπεύθυνη για τα αδέσποτα στη Χαλκίδα, έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν υπήρξε τηλεφώνημα για ένα πίτμπουλ που προκαλούσε τρόμο στην περιοχή.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα πίτμπουλ έχουν μαχητικές ικανότητες. Δεν σημαίνει βέβαια αυτό ότι είναι πάντα απρόβλεπτα βίαια και επιθετικά. Σημαίνει ότι μπορούν εύκολα να παρασυρθούν και να επιτεθούν σε άλλους σκύλους.

Το συγκεκριμένο πίτμπουλ στη Χαλκίδα, ήταν τόσο άγριο που επιτέθηκε σε σκυλάκι συντροφιάς και στην συνέχεια δάγκωσε και μία γυναίκα.

Αμέσως μετά το τηλεφώνημα, η ομάδα διαχείρισης αδέσποτων του Δήμου Χαλκιδέων βρέθηκε στο σημείο και σύμφωνα με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, πήρε το τετράποδο και το μετέφεραν στις εγκαταστάσεις του κυνοκομείου που έχει δημιουργήσει ο Δήμος. Παρακάτω θα δείτε το ανάλογη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

πιτμπουλ, τρομο, χαλκιδα

Η Χαλκίδα διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα κυνοκομεία, με πλήρως εξοπλισμένη κτηνιατρική μονάδα και εξειδικευμένο προσωπικό.

Επιπροσθέτως, το κυνοκομείο είναι εξοπλισμένο με φάρμακα, ζωοτροφές και στελεχωμένο με μια κτηνίατρο και βοηθητικό προσωπικό.

Όσον αφορά το πίτμπουλ που νωρίτερα είχε προκαλέσει τρόμο σε γειτονιά της Χαλκίδας, πρόκειται για δεσποζόμενο σκύλο που φοράει λουρί και έχει ξεκινήσει η διαδικασία να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης του.