Παράξενα γεγονότα συμβαίνουν σε περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων!

Κλοπές στην Εύβοια

Παράξενα συμβάντα γίνονται σε προάστιο της Ευβοϊκής Πρωτεύουσας.

Στα κάγκελα βρίσκονται οι κάτοικοι της Δροσιάς από την παραβατική συμπεριφορά μιας ομάδας ανηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα, όπως δήλωσε και ο Αντιδήμαρχος Ανθηδόνος, υπάρχει μια ομάδα ανηλίκων που ξεφεύγει από την πλάκα και καταλήγει στην ενόχληση.

Κατά την δράση τους, πετάνε λεμόνια και πέτρες σε οικίες και αυτοκίνητα βάζοντας σε κίνδυνο οδηγούς και επιβάτες αλλά και ξένες περιουσίες.

Ακόμα, έχουν γίνει αναφορές πως η ίδια παρέα, ρίχνει δυναμιτάκια σε αυλές σπιτιών με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν περιουσίες αλλά και να υπάρχει κίνδυνος για εκδήλωση πυρκαγιάς.

Έχουν γίνει καταγγελίες στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας με την αστυνομία να κάνει συχνές περιπολίες με σκοπό να τους πιάσει επ’ αυτοφώρω.

Δείτε αναλυτικά την δήλωση του Αντιδημάρχου:

Αγαπητοί συνδημότες, εδώ και αρκετό καιρό στη Δ.Κ. Δροσιάς, λαμβάνουν χώρα “παραβατικές” συμπεριφορές από μια ομάδα ανηλίκων, η οποίες ξεφεύγει από το παιχνίδι και την παιδική φάρσα.

Ειδικότερα, ανήλικοι πετούν λεμόνια και πέτρες σε κατοικίες στη Δροσιά, αλλά και σε διερχόμενα αυτοκίνητα στην περιοχή του Αλσυλίου Δροσιάς, με σοβαρότατο κίνδυνο την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος, τον τραυματισμό την οδηγών και των συνεπιβαίνοντων, αλλά και την φθορά ξένης περιουσίας.

Πρόσφατα μάλιστα, πληροφορήθηκα, ότι η ίδια ομάδα ρίχνει δυναμιτάκια σε αυλές κατοικιών στην ίδια ως άνω περιοχή, με κίνδυνο την πρόκληση πυρκαγιάς.
Να σας ενημερώσω, ότι έχουν γίνει καταγγελίες στο Α.Τ. Χαλκίδας, το οποίο διενεργεί συνεχείς περιπολίες με οχήματα για την επ’ αυτοφώρω σύλληψη των ανηλίκων δραστών.
Παρακαλώ τους γονείς να επιδείξουν περισσότερη επιμέλεια και με συμβουλές και παραινέσεις, να αποτρέψουν τους ανήλικους από τέτοιου είδους παραβατικές συμπεριφορές.

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ.

Εύβοια νέα σήμερα

Διαστημόπλοιο ήταν πάνω από την Εύβοια

Εύβοια: Έμεινε άφωνος όταν κοίταξε στο παράθυρο – Η εικόνα που δεν θα ξεχάσει

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.