Εύβοια: Δείτε τι θα γίνει σε μερικές μέρες στη παραλία της Χαλκίδας

Δείτε τι θα γίνει σε μερικές μέρες στη Χαλκίδα

Την παραλία της Χαλκίδας, μπορεί να την βλέπετε όχι και πολύ γεμάτη αλλά σε λίγες μέρες θα πλημμυρίσει από κόσμο. Τι θα γίνει άραγε στην παραλία της Χαλκίδας στην Εύβοια, αυτή την Κυριακή;

Είναι από τα event που θα γίνουν στην παραλία της Χαλκίδας όπου θα μαζευτούν χιλιάδες άνθρωποι και αυτό που θα γίνει για ακόμα μια χρονιά θα γίνει viral. Μια κίνηση που όλοι οι Χαλκιδέοι και όχι μόνο, περιμένουν με ανυπομονησία.

Αυτή την Κυριακή, έρχονται τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου, στην παραλία της Χαλκίδας, θα προκαλέσουν έναν “σεισμό” που θέλουμε, με πάνω από 1.000 χορευτές.

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια των αποκριάτικων εκδηλώσεων ίσως την προτελευταία Κυριακή της αποκριάς στο Στρογγυλό παραλίας θα πραγματοποιηθούν τα Γαϊτανάκια του Ευρίπου στην παραλία της Χαλκίδας.

Πολιτιστικοί Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και την Εύβοια, θα συμμετέχουν σε αυτόν τον αποκριάτικο θεσμό που έχει δημιουργηθεί, και μιλάμε για τα «γαϊτανάκια του Ευρίπου». Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό και συγκινητικό θέαμα εκατοντάδων χορευτών, όλων των ηλικιών, που κατακλύζουν με τα Γαϊτανάκια τους τόσο την παραλία Χαλκίδας, όσο και τα στενά του Ευρίπου μέσα στη θάλασσα.

Εκατοντάδες χορευτές κατά μήκος της παραλίας πλέκουν το δικό τους Γαϊτανάκι και στο τέλος μαζί με τον κόσμο γίνονται ένα, χορεύοντας το Καβοντορίτικο.

Δείτε τι θα γίνει σε μερικές μέρες στη Χαλκίδα