Παζάρι Αυλωναρίου 2022: Ρεκόρ επισκεψιμότητας το Σαββατοκύριακο

παζαρι αυλωναριου, αυλωναρι παζαρι
Το παζάρι στο Αυλωνάρι έχει χτυπήσει κόκκινο από την συμμετοχή του κόσμου – πηγή φωτογραφίας: avlonari such a lovely place

Όλα τα ρεκόρ επισκεψιμότητας έχει σπάσει το παζάρι στο Αυλωνάρι

Μετά από δύο χρόνια απουσίας επέστρεψε το περίφημο παζάρι στο Αυλωνάρι που άνοιξε τις πύλες του, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 για να υποδεχθεί πλήθος κόσμου, συνεχίζοντας μια παράδοση χρόνων.

Πλήθος κόσμου το Σαββατοκύριακο στο παζάρι Αυλωναρίου

Από την πρώτη ημέρα της εμποροπανήγυρης η κίνηση ήταν ικανοποιητική, και σε επισκέπτες αλλά και σε εισπράξεις. Και το ίδιο έγινε και όλο το Σαββατοκύριακο. Είχε επισκέπτες ακόμα και από την Λαμία που έκαναν μονοήμερη εκδρομή για να επισκεφθούν την εμποροπανήγυρη.

Έμποροι, μικροπωλητές και όσοι δραστηριοποιούνται στις ταβέρνες, στο παζάρι Αυλωναρίου είναι ικανοποιημένοι από την απήχηση παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές.

Πότε τελειώνει το παζάρι Αυλωναρίου;

Έτσι το παζάρι Αυλωναρίου άρχισε 6 Οκτώβρη και τελειώνει μετά από μία εβδομάδα. Συνήθως τελειώνει στις 14 Οκτωβρίου. Βέβαια ακούγεται ότι θα δοθεί παράταση με πληροφορίες να λένε ότι και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτό. Βέβαια δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση.